FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

VIDEO ”Cîinii roşii”, filmuleţ despre propriile realizări » Şi vor ca povestea să continue

Articol de - Publicat marti, 03 iunie 2014 00:00 / Actualizat marti, 03 iunie 2014 16:26

Dinamoviştii au prezentat astăzi un filmuleţ pe propria adresă de facebook în care şi-au etalat propriile realizări din ultimul an calendaristic.

Roş-albii arată publicului ceea ce a făcut echipa de marketing şi de media a clubului, diverse acţiuni în care a fost implicată şi echipa lui Flavius Stoican, dar şi coregrafiile spectaculoase ale galeriei din Peluza Cătălin Hîldan.

"Povestea noastră continuă" este titlul filmuleţului de 6 minute, iar "cîinii" promit ca astfel de acţiuni de promovare să continue, indiferent de situaţia insolvenţei.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (5)
unico_biancorossi
unico_biancorossi  •  27 Iunie 2014, 02:18
Postat de pe 01 Ianuarie 1970, 02:00

corect.

unico_biancorossi
unico_biancorossi  •  27 Iunie 2014, 02:18
Postat de alexdnm pe 03 Iunie 2014, 23:40

Atat de mult hulitul domn Ionut Negoita,care a salvat anul trecut echipa de la un dezastru,fiind singurul care a acceptat sa preia conducerea clubului, si, care a schimbat toate departamentele neproductive,reusind sa aduca oameni ,cu o organigrama schimbata mult in bine, iar partea de marketing functioneaza impecabil,dupa parerea mea. Nu,intentia mea nu este sa ii tin partea.Ci,sa nu uitam ,ca , a platit datorii peste datorii,reusind sa formeze si o echipa cat de cat,a adus legendele la Club! Sa nu uitati de asta! RESPECT,domnule Negoita! Si,imi exprim speranta ca vom fi din nou sus,dupa aceasta perioada de criza. E usor sa injuram un om care a facut ce a putut in conditii de criza !!!

nu cred ca cineva poate scrie mai clar si mai bine decat ai reusit tu. pentru ceea ce ai scris, meriti felicitarile dinamovistilor adevarati si ponderati. like.

unico_biancorossi
unico_biancorossi  •  27 Iunie 2014, 02:17

superb film, felicitari inca o data realizatorilor.

Vezi toate comentariile (5)
Comentează