FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - CFR 0-2

VIDEO "Cîinii" roșii. La propriu! CFR Cluj i-a lăsat pe dinamoviști și fără puncte și fără trei jucători: 2-0

Radu Petrescu a avut un meci dificil aseară, dar deciziile importante le-a luat corect
Radu Petrescu a avut un meci dificil aseară, dar deciziile importante le-a luat corect

Articol de - Publicat marti, 15 septembrie 2015 00:00

Băieții lui Rednic au terminat meciul în genunchi, după ce Feussi, Filip și Matei au fost trimiși mai devreme la vestiare de Radu Petrescu.

Două garnituri cu două vîrfuri ce sugerau un meci megaofensiv au fost trimise pe teren de cei doi tehnicieni. În prima parte n-a fost cazul de fotbal, însă pe parcurs au început să vină fazele de îndată ce pauza se anunța. Gnohere și Essombe au avut fiecare ocazia de a deschide scorul, dar atacanții care au demonstrat certe calități în acest sezon au ratat de puțin desprinderea la 1-0.

VIDEO: Vezi AICI fazele meciului!

"Cîinii" au fost dezamăgiți fix de șeful haitei, fiorosul Vojnovici. Cîteva piruiete stîngace și pase la adversar l-au făcut pe Rednic să se ia de tîmple. Părea decis să îl scoată la pauză.

Totuși, purtătorul banderolei n-a rezistat nici măcar atît. Feussi, care a fost avertizat prima dată în primul minut, a faultat în careu cu 5 minute înainte de pauză: penalty și al doilea galben. Lopez a transformat, 0-1!

Penalty refuzat

"Puriul" a mutat imediat: Vojinovici a fost înlocuit cu Puljici. Căpitanul a alergat în afara terenului într-o atmosferă presărată de chiote de nemulțumire și cîteva fluierături.

Dinamo chiar n-a jucat rău, iar dezavantajul de la pauză îl poate pune și pe seama "centralului". Acesta i-a refuzat un 11 metri după o jumătate de oră de joc: Păun l-a împins pe Gnohere pe linia de 16, jocul a fost lăsat să continue.

Cine a zis că publicul nu poate fi înduplecat? Drumul la cabine al gazdelor a fost acompaniat de încurajări, chiar și la 0-1! Scenă rară în Liga 1!

Într-o asemenea atmosferă nu găsești motive să nu-ți dorești mai mult. Una dintre părțile urîte ale fotbalului este că atunci cînd încerci prea mult te poate pedepsi. Filip, care a fost avertizat pentru proteste la penalty-ul făcut de Feussi, și-a placat un adversar și Dinamo a rămas în 9!

Au urmat scene bizare. E ciudat să privești o echipă în 9 nevoită să înscrie, cu Andrei Marc în postură de finalizator după o fază de joc. La fel de ciudat cum a fost să vezi CFR-ul care nu a forțat. Chiar și așa, doar o gafă epocală a putut face ca scorul să devină 0-2.

Voiculeț a tras de la distanță, iar balonul plutea liniștit spre poartă. Cerniauskas, cel mai probabil, a crezut că șutul va trece pe lîngă, însă, spre marea sa mirare, a poposit în plasă: 0-2! Tribuna a amuțit de uimire.

Un alt moment ciudat a avut loc în final de meci. Arbitrul s-a îndreptat spre Matei și i-a arătat direct "roșu". Motivul? Cosmin a avut un conflict cu Păun, iar "cîinii" au terminat meciul fără 3 oameni!

Totuși, ce am învățat după acest meci? Dinamo a arătat că nu este invincibilă, iar cu trei oameni în minus e greu de tras o concluzie asupra jocului. Clujenii își continuă forma foarte bună din sezonul trecut și în acest an cu siguranță vor surprinde în repetate rînduri.

Spaniolul Lopez l-a egalat pe Budescu în topul marcatorilor, iar din speranță tinde să devină o certitudine. Și, nu în ultimul rînd, băieții lui Rednic ar trebui să fie mai cumpătați, nu de altceva, dar e destul de greu să ai rezultate în 7 jucători de cîmp.

"Cînd ai doi sau trei jucători în plus e foarte uşor să îţi faci jocul, dar şi băieţii mei au respectat foarte bine ce am pregătit la antrenamente. E o victorie foarte, foarte mare. Nu ne gîndim la titlu, important e să intrăm în play-off"
Francisc Dican, antrenor CFR

"Eu am plecat din Ştefan cel Mare pentru că aşa a vrut conducerea, asta e, îmi fac treaba pentru actuala mea echipă. Totuși, îmi pare rău şi pentru colegii de la Dinamo"
Traian Marc, portar CFR

"Cînd am intrat pe teren era tensiune, la 1-0, Dinamo încă mai spera. După golul meu s-au liniştit lucrurile. Obiectivul nostru este să ajungem în play-off"
Claudiu Voiculeţ, mijlocaş CFR

dinamo cfr 0 2

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (9)
travka
travka  •  15 Septembrie 2015, 12:43
Postat de j0hnd0e pe 15 Septembrie 2015, 09:57

Imi amintesc de un celebru penalty impotriva stelei...la astra...unde nimeni nu a mai comentat ca nu s-a dat galben...dar era vorba de mult prea iubita...

dar de cele 3 goluri valabile ale Stelei nu iti aduci aminte ***? hahahah danke cfr

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

j0hnd0e
j0hnd0e  •  15 Septembrie 2015, 10:01

=)) cica voiculet a dat gol de la 45 de m. cea mai proasta meserie s-a mutat in gazetarie =))

j0hnd0e
j0hnd0e  •  15 Septembrie 2015, 09:57

Imi amintesc de un celebru penalty impotriva stelei...la astra...unde nimeni nu a mai comentat ca nu s-a dat galben...dar era vorba de mult prea iubita...

Vezi toate comentariile (9)
Comentează
Close