FOTBAL  »  Superliga  »  VIITORUL - CSU CRAIOVA 4-0

VIDEO Cînd Bănel dă ca Hagi » Viitorul a făcut 4-0 cu Craiova și a ajuns la un punct de Astra

Articol de GSP - Publicat duminica, 29 noiembrie 2015 00:00

Nicoliță a deschis scorul cu un gol spectaculos, show-ul a continuat cu două goluri ale lui Tănase și unul înscris de Aganovici.

Nu mai e glumă, Viitorul poate fi și prezentul! Echipa lui Hagi a dezmembrat Craiova, o contracandidată în lupta pentru locurile europene. 4-0 într-o partidă al cărei afiș anunța un echilibru!

VIDEO: Vezi AICI fazele meciului!

Florin Tănase, fotbalistul pentru care Hagi s-a certat în ultimele două săptămîni cu Iordănescu, cu Dulca și cu Săndoi, a marcat de două ori.

Tase e Romario și Del Piero!:)

"Tase" al lui Hagi a înscris întîi ca Romario, o minge "împunsă" ca la biliard, cu vîrful ghetei. O reacție rapidă a lui Florin ca urmare a unei gafe pe care a comis-o Dumitraș, fundașul dreapta al Universității. Mai tare a fost al doilea gol al lui Tănase.

De data asta, copie după Del Piero, nu după Romario! Șut cu interiorul, aproape de vinclu, cu Bălgrădean blocat pe linia porții. Între reușitele lui Florin a punctat și Aganovici.

Magnific!

Dar seria golurilor Viitorului și spectacolul rar pe care trupa lui Hagi l-a reușit la Ovidiu au fost deschise de Bănel Nicoliță. Extrema rămasă în istoria Stelei mai mult cu autogolul de pe "Bernabeu" decît cu golul marcat lui Betis pe "Benito Villamarin" încă mai e capabilă să surprindă. Nicoliță a primit de la Cernat la marginea careului, a șutat și mingea s-a înălțat ca un zmeu pentru ca imediat să coboare deasupra lui Bălgrădean, în plasă.

Portarul a privit balonul și adversarii fără să reacționeze. Vîntul trebuie să fi contribuit la traiectorie. Contribuția vremii nu mai contează, nu șterge surpriza golului fantastic al lui Bănel. Și clipa de grație pe care o parcurge Viitorul, ideea pe care Hagi o conduce învîrtindu-și singur în minte bugete, tactici și nume de fotbaliști.

Popescu a venit la meci!

Gică Popescu a apărut pentru prima dată în tribunele unui stadion de cînd a fost eliberat din închisoare. Fostul internațional a asistat de la "oficială" la jocul Viitorul-Craiova. "Gică e lîngă noi și vom căuta o variantă de a colabora. El trebuie să rămînă în fotbal", a comentat Hagi. "Aș lucra doar cu Hagi, la Viitorul", spusese Popescu pe 4 noiembrie, cînd a ieșit din pușcărie. Gică a petrecut 20 de luni închis ca urmare a unei sentințe primite în "Dosarul Transferurilor".

"Am jucat bine și cu Astra, și cu ASA, dar am luat doar un punct din acele jocuri. Sper ca vremea să nu strice programul ultimelor etape de anul ăsta, pentru că sîntem în formă și vrem să profităm"
Romario Benzar, fundaș Viitorul

"Trebuie să cîștigăm și următorul meci, cu Chiajna, ca să ne asigurăm participarea în play-off. Nu ne convine că nu sîntem convocați la "națională", mai vorbim și între noi despre asta"
Florin Tănase, atacant Viitorul

"E meritul lui Hagi, patronul-manager-antrenor și ce mai e el la Viitorul, că el le face pe toate. Știu că el antrenează pînă și grupele mici de copii! Bravo lui, d-aia îl ajută Dumnezeu și echipa lui joacă așa!"
Costin Curelea, atacant Craiova

"Nu mă întrebați de titlu, că noi nu sîntem club mare! Jucăm bine, asta mă interesează pe mine. S-a întors Cernat și echipa crește în jurul lui"
Gheorghe Hagi, antrenor Viitorul

"Nu am explicație, nu am nici scuză pentru faultul pe care l-am făcut. Îmi pare rău, nu am vrut să-l lovesc pe Achim. E clar, meritam cartonașul roșu, n-am ce să mai spun!"
Thaer Bawab, atacant Craiova

"Să fie clar: nu se poate ca Bawab să fie suspendat doar două etape! Două meciuri stă un jucător care face un fault normal ca ultim apărător, iordanianul trebuie suspendat mai aspru pentru agresiunea asta!"
Basarab Panduru, la DolceSport

viitorul csu craiova 4 0

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (4)
104772133226352
Petre Radulescu  •  29 Noiembrie 2015, 14:12
Postat de valu4ever pe 29 Noiembrie 2015, 09:16

csu.o echipa de ***...

Nu, CSU e o clona fara viitor.

cainelup
cainelup  •  29 Noiembrie 2015, 12:53

1.- Nicolita a inscris ca Hagi, din greseala. A doua oara nu-i mai iese. 2.- Regele declara : "Gica Popescu e oltean suta la suta, ba chiar doua sute la mie" - bai, Regele Aberatiilor, doua sute la mie = doua zeci la suta(20%). Ia mai calculeaza o data, daca poti, evident.

sakamoto
sakamoto  •  29 Noiembrie 2015, 11:40

Echipa lui Hagi joaca frumos, dar si eficient. Este o placere sa-i vezi jucind pe fotbalistii de la Viitorul. Luati exemplul de la aceast club, stimati patroni ai cluburilor de fotbal din Romania. Atentie mare la fotbalul juvenil si arbitraje corecte. Altfel fotbalul romanesc nu va progresa.

Vezi toate comentariile (4)
Comentează