FOTBAL  »  Superliga  »  ASA - STEAUA 1-4

VIDEO Ciolacu și Mureșan au comis faulturi horror într-un meci fără miză: ASA - Steaua 1-4

Râpă, plin de sânge după cotul lui Ciolacu
Râpă, plin de sânge după cotul lui Ciolacu

Articol de - Publicat miercuri, 11 mai 2016 00:00

Ultimul meci din play-off a fost umbrit de faulturile horror ale lui Ciolacu și Mureșan asupra lui Râpă, respectiv Bawab.

Partida de la Târgu Mureș nu a avut niciun sens. La propriu. Cele două echipe nu puteau modifica în niciun fel clasamentul, indiferent de scorul de pe tabelă. Partida a fost la fel de relaxantă ca o după-amiază la plajă la început de vară, apoi toată atmosfera s-a stricat după 45 de minute.

VIDEO: Vezi AICI fazele meciului!

Timpul s-a mai oprit o dată în loc pentru fanii fotbalului în ultimul minut al primei reprize: Ciolacu a sărit la cap cu Râpă, l-a lovit cu cotul în frunte pe stelist, iar sângele a țâșnit din figura fundașului.

"Centralul" a oprit jocul, l-a eliminat pe Ciolacu, iar o armată de oameni de la SMURD a intrat pe teren și l-a transportat în siguranță în afara terenului pe Cornel și după aceea la spital.

Partea rea: chiar dacă Ciolacu pare să nu fi avut intenție să lovească, se ridică întrebarea de ce îți asumi și cel mai mic risc într-o dispută care nu mai contează? Partea bună: staff-ul medical a intervenit ca la carte și, momentan, se pare că lumea a învățat ceva după tragedia din Ștefan cel Mare.

Minut de reculegere pentru Ekeng

Chipciu și Popadiuc au făcut 3-0, prilej probabil pentru Mureșan să-și piardă luciditatea și să facă un gest golănesc, iresponsabil și inutil. L-a lovit, fără minge, cu cotul în piept pe Bawab, care s-a prăbușit pe gazon. A fost și el eliminat, deși poate ar fi meritat trei "roșii" în același timp!

În minutul 70, arbitrul a oprit partida pentru a-i aduce un omagiu lui Patrick Ekeng. Toți cei prezenți s-au ridicat în picioare și l-au aplaudat pe camerunezul decedat vineri seara.

A reușit să marcheze și Onțel pentru 4-0, parcă pentru a-i face în ciudă lui Marica. Acesta și-a terminat aventura la Steaua fără să fi înscris măcar o dată!

"Văd că unii nu vor să merg la Euro. La Mirel Rădoi mă refer. Nu știu ce are cu mine, el nici nu poate să numere în câte țări am jucat eu. După ce a plecat de la Steaua, Rădoi s-a dus la arabi, a păcălit fotbalul!"
Gabriel Tamaș, fundaș Steaua

"Rădoi mai bine să vorbească despre când am stat până la 7:00-8:00 dimineața la națională împreună. Poate spune și cum i-am luat banii la poker"
Gabriel Tamaș, fundaș Steaua

"L-am întrebat pe Râpă cum se simte și mi-a zis că totul e în regulă. Asta contează cel mai mult. Din vară ar trebuie să mă întorc la Steaua, dar am înțeles că va trebui să mă antrenez în parc"
Paul Pârvulescu, fundaș ASA

10cartonașe roșii au încasat mureșenii doar în play-off

14cartonașe roșii a strâns Mureșan în carieră

asa steaua 1 4

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (21)
kwd2015
kwd2015  •  11 Mai 2016, 11:59

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

749913671784643
Razvan Marcel  •  11 Mai 2016, 11:29

Clar in campionatu'din Romania,pe Lacatus nu il intrece nimeni,acum.Dar pe viitor Muresan vine din urma.

tandd
tandd  •  11 Mai 2016, 11:28
Postat de lacatusdinamovistu pe 11 Mai 2016, 10:14

l-a lovit la frunte si ia pus guler pt gat ..cretinismsiaici se vede profesionalismul celor care trebuie s a ne salveze in cazuri extreme ..trebuia sa-i puna si un picior in atele ..uff ..probabil sa dea o turnura mult mai grava a faultului ..medici facuti la teste pe snagov la prins crap ..

sunt chestii tip,daca omul e lovit in zona capului sau chiar si la coloana iti pune guler cervical,dca asta spune la carte asa fac si ei e normal,In ce priveste faultul e total neintentionat dar cartonasul rosu meritat,ciolacu s-a expus la o asemenea masura singur singurel cand a sarit cu mainile mult in lateral,la muresan nimic de zis,cartonas rosu si suspendare etape multe ptr ca e vizibil intentionat faultul,La rusescu a fost un fault gen ciolacu,nu cred ca a avut intentie dar l-a lovit si merita si atunci rosu dar nu cred ca putea primi suspendare mare

Vezi toate comentariile (21)
Comentează