FOTBAL  »  Superliga  »  CHIAJNA - CS SEVERIN 1-1

VIDEO Cod roşu » Florin Costea i-a refuzat o victorie lui Ilie Stan în Concordia - Severin 1-1

La 27 de ani, Florin Costea încearcă să-și relanseze cariera la penultima clasată din Liga 1 // Foto: Alex Nicodim (Chiajna)
La 27 de ani, Florin Costea încearcă să-și relanseze cariera la penultima clasată din Liga 1 // Foto: Alex Nicodim (Chiajna)

Articol de - Publicat duminica, 24 februarie 2013 00:00 / Actualizat sambata, 23 februarie 2013 21:15

Elevii lui Ilie Stan nu au reuşit să se impună, deşi oltenii au terminat meciul în opt jucători de cîmp.

Severinul are toate premisele unei echipe interesante în acest retur. Pornind de la exemplul Chiajnei din partea a doua a sezonului trecut, trupa de la Dunăre încearcă să fie surpriza plăcută a finalului de campionat.

VIDEO: Vezi AICI fazele meciului!

Oltenii au schimbat aproape toată echipa, inclusiv antrenorul, la fel cum a făcut şi Chiajna în urmă cu un an. Şi deznodămîntul a fost favorabil pentru ilfoveni, Reghecampf reuşind o salvare de la retrogradare spectaculoasă.

Cu foştii craioveni Dorel Stoica, Florin Costea, Ovidiu Dănănae şi Gabriel Velcovici în primul "11", oaspeţii au început dezastruos meciul. Velcovici a faultat de două ori în două minute, a primit de fiecare dată "galben" şi a fost trimis la cabine. La al doilea "avertisment", Balaj a dictat penaty şi Ispir a transformat (18): 1-0!

Elevii lui Gane un penalty în finalul primei reprize, cînd Bambara a atins mingea cu mîna în careu, însă Balaj nu a dictat nimic. Pînă la urmă, ei aveau să egaleze dintr-un 11 metri provocat de acelaşi Bambara. În minutul 57, africanul l-a faultat pe Vranjkovici, iar Florin Costea a transformat lovitura ce avea să aducă un punct la Severin: 1-1!

Pe final, Mihai Roman a văzut şi el "roşu" în numai cîteva zeci de secunde şi partida s-a terminat cu un rezultat care nu avantajează cu adevărat pe nimeni.

"Antrenorul" Ghionea
Fundaşul ilfovenilor, Sorin Ghionea, nu a putut evolua împotriva Severinului din cauza unei accidentări, însă acest lucru nu l-a împiedicat să dirijeze echipa din tribune. La mare concurenţă cu Ilie Stan, stoperul a strigat în permanenţă la colegi, indicîndu-le acestora cum să stea pe teren şi ce decizii să ia. (Gabriel Burete)

Gafă de amatori
Formaţia antrenată de Ionel Gane a îmbrăcat tricouri albastre, simple, pe care nu se regăsea nici măcar stema clubului, şi şorturi albe. Surpriza a venit însă de la fundaşul Alexandre Durimel, care a purtat tricoul cu numărul 2 şi şortul cu numărul 4, lucru interzis de regulament. (Gabriel Burete)

"Am obţinut un punct important, care ne dă moral pentru următoarele meciuri. Îi mulţumesc fratelui meu pentru susţinere, mai ales că a venit şi la meci" (Florin Costea, atacant Severin)

510 de zile trecuserş de la ultimul gol marcat de Florin Costea în Liga 1. El înscrisese pe 2 octombrie 2011, în partida Steaua – Oţelul 2-1

560628-caseta-chiajna-severin-1-1.jpg

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
plischi
plischi  •  24 Februarie 2013, 06:02

mai punetzi mana pe limba romana, oameni buni! adica retrogradarea era spectaculoasa? "...reusind o spectaculoasa salvare de la retrogradare" (cum este corect gramatical) este acelasi lucru cu "reusind o salvare de la retrogradare spectaculoasa"?!?!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează