FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - GAZ METAN 1-1

VIDEO Comedia erorilor » Gicu Grozav era să-l facă fericit pe Mircea Rednic, dar Dinamo a cedat pe final, 1-1 cu Gaz Metan

Articol de - Publicat sambata, 16 mai 2015 00:00

Mănușa stîngă otrăvită a lui Pleșca putea să-i îngroape pe medieșeni și să ofere victoria ”cîinilor”, însă golul tîrziu al ardelenilor, prin Radu Zaharia, a fixat scorul final, la ultima fază a meciului.

Invitație la orice altceva, mai puțin fotbal. Așa a fost prima repriză aseară în Ștefan cel Mare. Dinamo n-a fost echipa vivace și determinată din meciul cu Viitorul (2-0), Gaz Metan a lăsat la Mediaș atitudinea ce-a produs una dintre marile surprize ale returului, succesul cu Mureșul lui Ciobi.

VIDEO: Vezi AICI fazele meciului!

În primele 45 de minute, fotbalul a fost sublim, dar a lipsit cu desăvîrșire. În afara căderilor lui Dan Roman, respectiv Marius Niculae în careurile adverse, au mai existat doar tentativele lui Steliano Filip (24), Alexe (25) și Bunoza (27) ce au mai ținut puținii spectatori conectați la stadion.

Pseudofotbal

Era zloată afară printre ghiocei, în Capitală, cînd Bilinski marca și promitea să înscrie goluri care să-l facă puncherul Ligii 1. Polonezul a arătat în minutul 63 de ce n-a mai punctat de pe 6 martie. Șerban a șutat din afara careului, Pleșca a respins în lateral, Kamil a fost atent, însă reluarea lui a fost slabă.

Ardelenii și-au adus aminte de tactica folosită week-end-ul trecut cu ASA (1-0): văzînd că de dinamoviști au rămas doar culorile și sigla, au încercat să surprindă pe contraatac, însă Bunoza (73) a fost mai rapid decît inimosul Dan Roman. Cristescu (81) l-a deposedat pe Tahar după o suită de driblinguri.

Balauri

Mănușa lui Pleșca, stînga, a fost găurită. Portarul care i-a salvat în frecvente rînduri pe medieșeni a respins nefericit un șut paralel cu poarta al lui Grozav (83), iar balonul intrat în poartă a aprins și mai mult emoțiile retrogradării pentru ardeleni.

Se părea că Dinamo va obține cu efort minim un succes mai degrabă de moral, însă Rotariu a fost scos în decor de o fentă a lui Tahar, iar Zaharia a tras cu furia pe care a arătat-o etapa trecută Băjenaru la reușita ce-a răpus Mureșul. Emoțiile au rămas, dar visul e palpabil. "Cîinii" au rămas cu covrigii din coadă.

"Injust, am avut 4-5 ocazii clare, de singur cu portarul. E clar, trebuie să ne întărim din vară. Acum rulez tot lotul, ca să nu ajungem să ne facem reproșuri la final că am renunțat la jucători buni"
Mircea Rednic, antrenor Dinamo

"Bucuria noastră e rezervată, voiam să învingem. Oricum, o remiză echitabilă. Am avut și noroc că șutul meu a fost deviat. Trebuie să cîștigăm ultimele două etape ca să fim siguri că rămînem în Liga 1"
Radu Zaharia, fundaș Gaz Metan

"Dinamo a fost în nota obișnuită a returului, cu un joc apatic, traversează o perioadă greu de explicat"
Daniel Stanciu, ex-manager general Dinamo

"Mi-am făcut treaba, am dat gol, dar sînt supărat că am fost egalați la ultima fază. Am înțeles că oficialii lui Dinamo n-au bani să-i plătească lui Terek clauza, așa că-mi voi vedea de drum la finalul campionatului"
Gicu Grozav, atacant Dinamo

Inbox

  • Ionuț Șerban a fost aseară la prima apariție într-un meci al "cîinilor" în 2015. Închizătorul de 19 ani nu mai jucase o partidă oficială de pe 6 decembrie 2014, 1-6 cu Astra.
  • Dinu Gheorghe a urmărit prima repriză de la masa presei, acolo unde a fost și Cristi Pustai, după care, în partea secundă, directorul general al roș-albilor a mers în fața tunelului ce duce la vestiare.

dinamo gaz metan 1 1

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (11)
vasy86le
vasy86le  •  17 Mai 2015, 08:19
Postat de sorindrag pe 16 Mai 2015, 10:25

un blat frumos regizat de 2 prieteni ai Rapidului bravo celor 2 ca n alii

voi vedeti blat la orice meci? As vrea sa vad un portar care isi poate da autogol intentionat cum a facut Plesca, sa devieze balonul sutat puternic, asa precis in poarta, din plonjon si cu spatele la poarta, cred ca ala ar fi cel mai bun atacant, nu portar.

444001919101397
Florean Andrei  •  16 Mai 2015, 13:35

No, cum îi cu pamperşii, Rednic? Auzi că ăia de la Gaz nici nu-s mulţumiţi, voiau victoria !

baba_yaga
baba_yaga  •  16 Mai 2015, 11:59
Postat de caminero pe 16 Mai 2015, 10:45

Ce-i cu tine, căluț? Iar te-a pocnit iapa cu copita în falcă, că plîng mînjii de foame și tu bei toată alocația? sau tu ești d-ăla inversat care se combină cu armăsari?

De fapt, ăsta nu-i nici khal, nici măghar ci, mai degrabă,...chatâr! Unul cu IQ-ul 37.

Vezi toate comentariile (11)
Comentează