FOTBAL  »  Superliga  »  FC VOLUNTARI - CONCORDIA CHIAJNA 0-1

VIDEO Concordia e de neoprit în Liga 1 » Chiajna a câștigat și cu Voluntari, 1-0, și a ajuns la trei victorii consecutive + Clasamentul final al turului

FOTO: Raed Krishan
FOTO: Raed Krishan

Articol de GSP - Publicat luni, 02 octombrie 2017 22:32

Concordia Chiajna a continuat astăzi seria de victorii de la venirea pe bancă a lui Ion Moldovan. Ilfovenii s-au impus în deplasarea de la FC Voluntari, scor 1-0, grație golului reușit de Paul Batin în minutul 69. 

FC Voluntari a avut o ocazie importantă în minutul 20, prin Costin Lazăr, al cărui șut bun de la 21 de metri a fost respins în lateral de Bălgrădean. Voluntari a avut inclusiv o bară în minutul 43, prin Cernat, care a avut o execuție surprinzătoare direct din corner.

Tudorie a irosit o nouă șansă importantă pentru gazde în minutul 28. Atacantul împrumutat de la FCSB a speculat o gravă eroare a lui Manasse, a șutat din unghi, dar Bălgrădean a respins incredibil în corner.

Voluntari a avut inclusiv o bară în minutul 43, prin Cernat, care a avut o execuție surprinzătoare direct din corner.

Contrar cursului jocului, Concordia a deschis scorul în minutul 69, prin Paul Batin, care a reușit al șaselea gol al sezonului. Atacantul a pătruns în careu, șutul său fiind ușor deviat în proprie poartă de Mihai Popescu.

Voluntari a mai avut o ocazie importantă în minutul 81: Ivanovici a prins un șut bombă, înlocuitorul lui Bălgrădean, Caparco, a respins în lateral, Tudorie lovind ulterior bara transversală.

Gazdele au ratat o altă ocazie imensă în minutul 89, când Caparco a respins uluitor o deviere ce se îndrepta amenințător

Grație victoriei, Concordia a acumulat 14 puncte, situându-se în continure pe locul 11. De partea cealaltă, FC Voluntari încheie turul pe locul 9, cu 15 puncte.

Partida s-a disputat pe stadionul "Marin Anastasovici" din Giurgiu. FC Voluntari a fost nevoită să se mute de pe stadionul de la Ploiești, unde își dispută meciurile în mod obișnuit, din cauza faptului că naționala va juca joi pe "Ilie Oană" duelul cu Kazahstan din preliminariile CM 2018. 

Clasamentul final al turului:

FC Voluntari - Concordia Chiajna 0-1
A marcat: P. Batin '69

TEXT / VIDEO

 
 

Echipele de start:

FC Voluntari: Balauru - Filipov, Achim, M. Popescu, Acsinte - Novac, C. Lazăr - Căpățână, Cernat, Pîrcălabu - Tudorie
Rezerve:
Petrariu, Leasă, S. Ignat, P. Ivanovici, L. Marinescu, G. Deac, Trandafirescu
Antrenor:
Claudiu Niculescu

Concordia Chiajna: Bălgrădean - Albu, Marc, Manasse, Fota - Bucșa - Grădinariu, Bawab, Cristescu, Bumba - Batin
Rezerve:
Caparco, O. Marin, Babici, R. Kortzorg, A. Dobrosavlevici, Oct. Deaconu, Pena
Antrenor:
Ion Moldovan

Arbitru: Lucian Rusandu
A1: Laszlo Imre-Bucsi
A2: Marius Mihai Marica

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (5)
10208967267314720
Dino Alex  •  03 Octombrie 2017, 09:46

O echipa e "Chiajna" alta e "FC Voluntari" alta e "Sepsi OSK Sfantu Gheorghe" unde e echitatea in prezentarea lor? asa au cerut ele sa fie prezentate?

cpt.ahab
cpt.ahab  •  02 Octombrie 2017, 22:34

Batin... Alt jucător căruia nu i s-a dat nici o șansă serioasă la Dinamo...

dinamo_fan
dinamo_fan  •  02 Octombrie 2017, 22:31

se vede ca a plecat Miriuta de la aia...

Vezi toate comentariile (5)
Comentează