LIGA 1  ·  OŢELUL - CEAHLĂUL 3-2

VIDEO Copiii fac meciuri trăsnite » Revenire spectaculoasă pentru Oţelul în meciul cu Ceahlăul, 3-2

Astafei a marcat aseară al doilea său gol pentru Oțelul în acest retur
Astafei a marcat aseară al doilea său gol pentru Oțelul în acest retur

Articol de — Sambata, 18 Mai 2013

După primul sfert de oră era deja 0-2, iar mulţi "miroseau" blatul. Iorga & Co. şi-au amintit apoi că au fost campioni şi au izbutit o revenire impresionantă.

În lipsa lui Grigoraş, gălăţenii sînt precum copiii lăsaţi de profu' de sport să se zbenguie în curtea şcolii. Fac faze geniale, dar şi greşeli altfel de neconceput, totul cu zîmbetul pe buze şi fără teama de a fi urecheaţi de careva de pe bancă.

VIDEO: Vezi AICI fazele meciului!

Aseară, cel puţin în prima parte, de candoarea gazdelor s-au molipsit şi nemţenii. La al patrulea "debut" la cîrma Ceahlăului, Hizo a adus cu sine mai multă frenezie în atac, dar şi mai puţină rigoare defensivă.

În această atmosferă inocentă, puţinii spectatori prezenţi la stadion nici n-au simţit cînd s-a făcut 0-2, Stana (6) şi Constantinescu (14) penalizînd confuza apărare a Oţelului. Instant, secundul Marian Dinu a ordonat "Foc!", iar Iorga şi compania au priceput mesajul. Neagu (19) a fost primul care a incendiat reduta "Dulăului", apoi Astafei (33), cu o superexecuţie, a înfipt steagul armatei "oţelarilor" în plăpîndul trup al adversarului: 2-2!

La pauză, probabil că în vestiare s-a ţipat destul de mult la cei 22 de "copii" neascultători, iar în mitanul secund, crispaţi, aceştia n-au mai fost în stare de multe lucruri spectaculoase. Doar Iorga a ieşit puţin din ritm (73), suficient pentru amfitrioni să cîştige entuziasmant una dintre cele mai încîntătoare confruntări din acest campionat.

571986-otelul-ceahlul-3-2.jpgDocumente din Spitalul Inimii de la Cluj: Îi mută fictiv pe secții și mor după fix 10 minute!

Libertatea

Comentarii (4)

new_philips  •  18 Mai 2013, 10:12

numai pentru executia aia, astafei merita 10:)

georgeudrescu  •  18 Mai 2013, 09:46

Bravo Otelul.

matei0108  •  18 Mai 2013, 08:58

ii ingroapa Hizo si p-astia :))

Vezi toate comentariile (4)

Comentează

Agenda

Oră Competiție / Post TV
12:00 Tenis, WTA

Turneul din Dubai

Digi 2
21:30 Fotbal, Premier League

Manchester City - West Ham

Eurosport
22:00 Fotbal, Liga Campionilor

Atalanta - Valencia

Digi 2, Telekom 2, Look Sport
22:00 Fotbal, Liga Campionilor

Tottenham - RB Leipzig

Digi 1, Telekom 1, Look Plus
Program TV complet

Liga 1