FOTBAL  »  Superliga  »  OŢELUL - CEAHLĂUL 3-2

VIDEO Copiii fac meciuri trăsnite » Revenire spectaculoasă pentru Oţelul în meciul cu Ceahlăul, 3-2

Astafei a marcat aseară al doilea său gol pentru Oțelul în acest retur
Astafei a marcat aseară al doilea său gol pentru Oțelul în acest retur

Articol de - Publicat sambata, 18 mai 2013 00:00 / Actualizat vineri, 17 mai 2013 22:45

După primul sfert de oră era deja 0-2, iar mulţi "miroseau" blatul. Iorga & Co. şi-au amintit apoi că au fost campioni şi au izbutit o revenire impresionantă.

În lipsa lui Grigoraş, gălăţenii sînt precum copiii lăsaţi de profu' de sport să se zbenguie în curtea şcolii. Fac faze geniale, dar şi greşeli altfel de neconceput, totul cu zîmbetul pe buze şi fără teama de a fi urecheaţi de careva de pe bancă.

VIDEO: Vezi AICI fazele meciului!

Aseară, cel puţin în prima parte, de candoarea gazdelor s-au molipsit şi nemţenii. La al patrulea "debut" la cîrma Ceahlăului, Hizo a adus cu sine mai multă frenezie în atac, dar şi mai puţină rigoare defensivă.

În această atmosferă inocentă, puţinii spectatori prezenţi la stadion nici n-au simţit cînd s-a făcut 0-2, Stana (6) şi Constantinescu (14) penalizînd confuza apărare a Oţelului. Instant, secundul Marian Dinu a ordonat "Foc!", iar Iorga şi compania au priceput mesajul. Neagu (19) a fost primul care a incendiat reduta "Dulăului", apoi Astafei (33), cu o superexecuţie, a înfipt steagul armatei "oţelarilor" în plăpîndul trup al adversarului: 2-2!

La pauză, probabil că în vestiare s-a ţipat destul de mult la cei 22 de "copii" neascultători, iar în mitanul secund, crispaţi, aceştia n-au mai fost în stare de multe lucruri spectaculoase. Doar Iorga a ieşit puţin din ritm (73), suficient pentru amfitrioni să cîştige entuziasmant una dintre cele mai încîntătoare confruntări din acest campionat.

571986-otelul-ceahlul-3-2.jpg

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (4)
new_philips
new_philips  •  18 Mai 2013, 10:12

numai pentru executia aia, astafei merita 10:)

georgeudrescu
georgeudrescu  •  18 Mai 2013, 09:46

Bravo Otelul.

matei0108
matei0108  •  18 Mai 2013, 08:58

ii ingroapa Hizo si p-astia :))

Vezi toate comentariile (4)
Comentează