FOTBAL  »  Superliga  »  VIITORUL

VIDEO Coșmar cu repetiție pentru FCSB pe terenul Viitorului! Gol magnific, la fel ca în tur

Articol de GSP - Publicat sambata, 21 aprilie 2018 21:12

Ionuț Vînă a deschis scorul în partida cu FCSB de pe teren propriu în minutul 19. Mijlocașul lui Gică Hagi a marcat un gol de generic în poarta lui Bălgrădean.

VIDEO CU SUPERGOLUL LUI VÎNĂ

A preluat o minge la 25 de metri și a trimis un trasor cu stângul, direct în vinclul porții! Bălgrădean n-a putut face altceva decât să privească mingea cum intră în plasă, iar inclusiv Hagi, pe margine, și-a pus mâinile-n cap de uimire. 

Execuția a adus aminte de cea a lui Eric din turul sezonului regulat, când FCSB pierdea la Ovidiu, scor 0-1, tot după o superexecuție, însă în poarta oaspeților era atunci Andrei Vlad. (VIDEO AICI)

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (8)
danut1971
danut1971  •  22 Aprilie 2018, 11:52

fara ajutorul arbitrului fcsb-eii erau zero barat

ludasmatyi
ludasmatyi  •  22 Aprilie 2018, 09:20

Posibil blat (nu-i de mirare: nas-fin).Dincolo de constatarea becaliceasca,FCSB in prim repriza nu a fost pe teren !! Echipa nu a jucat nimic,arogantul puscarias pe banca tehnica a fost tacut si inghitea uscat...copii lui Hagi au facut sah-mat cu Alibec,Budescu,Tanase & Co,chiar renuntand sa marcheze al 3-lea si al 4-lea gol !! In repriza 2-a,hagistii au predat terenul pentru egalare. Scenariu acceptat anterior de ambele parti respectat si facut cu exactitate! Oricum,fcsb nu are stofa de campioana !! CFR si Craiova cele doua echipe de valoare in campionatul nostru vor localiza pe bucuresteni acolo unde ii este locul: 3 !! CFR cu "ungurii" lui Becali cred ca vor castiga campionatul,si domnul lui Becali va pedepsii pe finantarorul guraliv si jignitor cu un loc 3 in campionat !!!

vicol_vali
vicol_vali  •  22 Aprilie 2018, 05:35

Hagi și-a pus mâinile în cap că nu trebuia să facă asta. Nu mai auzim de Vână. Doar de Hagi.

Vezi toate comentariile (8)
Comentează