FOTBAL  »  Superliga  »  IAȘIUL ÎN EUROPA

VIDEO Craiova a ratat Europa, iar Mogoșanu a luat foc și a criticat strategia timișorenilor cu CSMS Iași: "Cum să bagi 3 juniori?!"

Bucuria elevilor lui Napoli a fost umbrită de suspiciunile vehiculate dinspre Craiova
Bucuria elevilor lui Napoli a fost umbrită de suspiciunile vehiculate dinspre Craiova

Articol de - Publicat luni, 30 mai 2016 00:00

Mogoșanu a condamnat schimbările lui Popa, care a decis să introducă 3 copii pe teren în finalul meciului cu CSMS.

Revenirea surprinzătoare a Iașiului de pe Bega, 3-2 după ce la un moment dat trupa moldavă era condusă cu 0-2, l-a scos din sărite pe Daniel Mogoșanu.

Tehnicianul Universității s-a enervat că prin acest rezultat a pierdut Europa și a acuzat strategia omologului de pe banca Timișoarei.

Vezi VIDEO!

"E inadmisibil ce s-a întâmplat acolo: au scos trei seniori și au băgat trei juniori! Nu mi se pare deplasat, ci extrem de deplasat! Dar dacă așa au gândit, e problema lor. Acum, oricum nu mai contează... Însă nu e în regulă!", a comentat Mogoșanu.

În urma rezultatelor consemnat ieri, Iașiul va participa în premieră în cupele europene. Mai trebuie să aștepte un verdict de la UEFA în cazul Dinamo, însă roș-albii au șanse reduse să primească verde de la forul continental întrucât au ieșit din insolvență de puțină vreme.

"Am transpirat, dar asta e meseria de antrenor. Piccioni a intrat foarte bine în meci și a dat golul victoriei. Sunt mândru că am putut recupera de la 0-2. Nu știu dacă rămân la Iași, stabilim luni"
Nicolo Napoli, antrenor CSMS Iași

"Nu-mi vine nici acum să cred că am întors de la 0-2. Mă bucur că un oraș ca Iașiul va avea fotbal european. Am mai jucat multe meciuri în Europa League, dar parcă această calificare este cea mai dulce. Ar fi minunat ca acest grup fantastic de la echipă să rămână"
Andrei Cristea, atacant CSMS Iași

"Este un obiectiv realizat, sutem campioni. Campionii play-out-ului. Suntem o echipă care trebuia să fie în play-off"
Florin Prunea, președinte CSMS Iași

"Am făcut un play-out excelent. Am arătat ca o echipă mare. Voi avea o săptămână de vacanță și după voi decide ce voi face din sezonul viitor"
Cristian Bălgrădean, portar Chiajna

"Mai avem 10 zile de foc. Singura echipă contra căreia nu vrem să jucăm în baraj ar fi Rapid, dacă s-ar schimba ceva în situația lor"
Dinu Todoran, secund FC Voluntari

2010e anul în care s-a înființat CSMS Iași din fuziunea cluburilor Tricolorul Breaza și Navobi Iași. S-a promovat în L1 după două sezoane de "B". Formația de tradiție din Copou, Politehnica, a dispărut în 2010

acs poli csms 2 3

csu craiova petrolul 2 0

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (29)
timm
timm  •  30 Mai 2016, 17:16
Postat de darkdark pe 30 Mai 2016, 17:01

De aia plangeti pe la usa lui Rotaru sa plece, pentru ca asta e echipa voastra nu a familiei X, Y sau Z :)))

A spus corect Universitatea Craiova a falimentat, dar palmaresul tot la Fam. Mititelul este. Cat aveti 4 ani? La multi ani Olguta Craiova. Tot o sa vina pana la urma un investitor care se va intelege cu Mtitelul si va continua traditia Universitatii Craiova.

darkdark
darkdark  •  30 Mai 2016, 17:01
Postat de gogu2005 pe 30 Mai 2016, 16:54

actuala echipa este Universitatea Craiova. Fosta echipa care apartinea familiei de trista amintire mititelu a falimentat si s-a desfiintat. In general este invocata de *** care nu au citit decat ziarul la viata lor.

De aia plangeti pe la usa lui Rotaru sa plece, pentru ca asta e echipa voastra nu a familiei X, Y sau Z :)))

gogu2005
gogu2005  •  30 Mai 2016, 16:54
Postat de timm pe 30 Mai 2016, 16:24

Nu ai raspuns. De ce ti cu echipa de hoti Olguta Craiova si nu ti cu o echipa de traditie Universitatea Craiova?

actuala echipa este Universitatea Craiova. Fosta echipa care apartinea familiei de trista amintire mititelu a falimentat si s-a desfiintat. In general este invocata de *** care nu au citit decat ziarul la viata lor.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (29)
Comentează