FOTBAL  »  Superliga  »  CS U CRAIOVA - VIITORUL 2-2

VIDEO Craiova merită altceva » CS U a dezamăgit şi la al treilea meci în Liga 1, 2-2 cu Viitorul

Curelea a fost singurul bilă pozitivă în jocul Craiovei cu Viitorul
Curelea a fost singurul bilă pozitivă în jocul Craiovei cu Viitorul

Articol de - Publicat sambata, 09 august 2014 00:00 / Actualizat vineri, 08 august 2014 23:12

CSU a bifat ieri al treilea meci consecutiv fără victorie, 2-2 cu Viitorul, o remiză obţinută doar din inspiraţia lui Curelea.

Spectatorii, atîţia cîţi au fost pe stadionul lui Cămătaru, Cîrţu sau Balaci, au cerut demisia. Demisia cui? A lui Jerry Gane? Posibil. A altcuiva? Iarăşi posibil. Sau poate că au cerut demisia la modul general, iritaţi de lipsa oricărei viziuni în tot ce înseamnă CSU.

VIDEO: Vezi AICI fazele meciului!

Două puncte în trei etape. Nu e rău pentru o nou-promovată care a jucat şi cu Steaua, nu? Nu e rău, dar e groaznic! Această CSU Craiova e ca o iapă hrănită bine, dar mînată prost.

Contra mînjilor lui Hagi, iapa oltenească a trăit doar prin vizitiul Curelea. Două goluri ale căpitanului au acoperit, atît cît au putut, prostiile făcute în lanţ de majoritatea celorlalţi.

De ce nu e titular Ivan? De ce joacă atît de slab Ferfelea? De ce a ieşit Bancu la pauză? De ce Pleşan, la experienţa lui, în loc să intre de pe bancă decisiv pentru ai lui, intră decisiv pentru adversari şi face fault la 16 metri? De ce a fost scos Curelea? De ce echipa nu poate nici să alerge, nici să ţină de minge, deşi a fost ghiftuită în cantonamente de pregătire? De ce Viitorul a dominat atît de clar repriza a doua? De ce nişte salarii faraonice se văd doar pe card, nu şi pe teren?

Toate acestea sînt întrebări fireşti ale unor oameni care au cerut demisia. Sînt aşteptări normale ale unor inşi care nu vor să ştie nici de leu, nici de clonă, nici de stemă, ci vin la stadion să vadă un fotbal bun jucat de o echipă finanţată bine.

Echipă mult dorită nu e, deocamdată, niciunde. S-ar putea să fie în birourile din Bucureşti ale patronilor, dar pe suporteri amănuntul nu-i mişcă deloc. Îi enervează doar această inactivitate şi această ineficienţă, ambele stipendiate nemeritat.

Comentatorul s-a conformat
După ce în urmă cu două săptămîni, cînd a comentat meciul CS U Craiova - Pandurii, Adrian Cheltuitoru a primit un sms din partea lui Adrian Mititelu care-l ameninţa şi îi cerea să nu mai pronunţe numele "Universitatea" atunci cînd se referă la echipa craioveană, aseară acesta a evitat să facă acest lucru. În schimb, comentatorul Look TV Ie-a numit pe gazde: "craioveni", "olteni", "CSU", "elevii lui Gane" sau "formaţia din Craiova".

"Puteam să cîştigăm toate cele trei puncte, dar puteam, la fel de bine, şi să pierdem. A fost un meci deschis, ne-am creat ocazii şi asta mă bucură şi-mi dă speranţe" (Bogdan Stelea, antrenor Viitorul)

"Puteam face 3-1, însă a venit din nou o fază fixă şi ne-au egalat. Nu înţeleg de ce fanii aplaudau la 2-1, iar în momentul în care am fost egalaţi nu am mai fost susţinuţi" (Ionel Gane, antrenor CS U Craiova)

629365-cs-u-craiova-viitorul-2-2.jpg

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (26)
savoss
savoss  •  11 August 2014, 23:42
Postat de pe 01 Ianuarie 1970, 02:00

Mortule, pe la Motru nu au ajuns sacii cu gramatica? Tot un clonac sugac ai ramas?

savoss
savoss  •  11 August 2014, 23:39

Aceasta superechipa are doar 7.000 de spectatori la un meci acasa? :::))) Daca prin absurd s-ar intampla ca la urmatorul meci "acasa" sa joace "Adevarata Universitatea", s-ar rupe stadionul!!!!

savoss
savoss  •  11 August 2014, 23:35

Buzarine, iar esti stramb! P.S. Muhuiee Clonelor!!!!!

Vezi toate comentariile (26)
Comentează