FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

VIDEO Cristi Manea i-a făcut o promisiune lui Gigi Becali: „Va face profit cu mine” » Ce oferte a refuzat pentru a veni la FCSB

Articol de GSP - Publicat marti, 03 septembrie 2019 14:23

Cristian Manea (22 de ani) a fost astăzi prezentat oficial la FCSB, într-o conferință de presă susținută la palatul lui Gigi Becali din Aleea Alexandru.

Manea și-a setat obiective mărețe și îi garantează lui Becali că a făcut o afacere bună. Spre deosebire de alte conferințe susținute în aceleași circumstanțe, Manea nu s-a temut să ia cuvântul și a „furat” din timpul patronului.

„Vreau să câștigăm tot în acest sezon. Vreau și Cupa României, e singurul trofeu din România care îmi lipsește și vreau să îl iau. Eu mereu merg cu sufletul unde sunt dorit. Știu că echipa care mă va cumpăra va face profit cu mine. Voi munci zi de zi ca să demonstrez că merit să joc. Patronul, la rândul său, va lua banii investiți pe mine înapoi.  

Mi-a fost greu în ultima perioadă, dar m-am antrenat, am avut un preparator fizic. De abia așteptam să lucrez cu o echipă. E cu totul altceva. Am fost coleg cu mulți jucători de aici la Academie, îi cunosc și pe ceilalți”, a declarat Cristi Manea în conferința de prezentare. 

Manea a refuzat 3 oferte din Italia

„Am avut câteva oferte din Serie A, iniţial, de aia am mers în Italia, pentru că am avut vreo 3 cluburi acolo, dar nu am acceptat pentru că nu mi-a plăcut situaţia în care mă puneau. Mă trimiteau împrumut şi nu am vrut. A venit domnul Becali cu oferta şi am ales fără să mă mai gândesc”, a mai spus fundașul dreapta.

„Am făcut un transfer pentru campionat și pentru grupele Ligii Campionilor. Acesta este Manea. A venit împrumut pe un an. Cred în el, are 22 de ani. Are clauză de 2 milioane pe care eu trebuie să o plătesc. Eu l-am luat să fac bani cu el” - Gigi Becali, patron FCSB

Vezi și:

Gigi Becali îl vrea în probe pe Juvhel Tsoumou, atacant care tocmai a fost dat afară de FC Hermannstadt

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (12)
570925256438571
Bogdan Ajutoru  •  03 Septembrie 2019, 19:34

inca o tapa luata de jiji. sa dai 30.000 de euor salariu la manea e inconstienta. nu zic ca nu e bun jucatorul dar nici pe departe nu merita salariu asta

demolarii
demolarii  •  03 Septembrie 2019, 19:09

La salarul avut, 360000 euro/an plus taxe ajunge la cca 500000. Drepturile tv pentru campioana sunt in jur de 4 milioane euro, acoperă 8 venituri de a lui Manea, clubul având cca 60 de angajați!?!?. Dacă câștigă campionatul cu Fcsb, va fi in situatia din ultimele 2 sezoane, clubul de care aparține va cere o sumă consistenta, pentru ca jucătorul s-a adaptat , iar jucătorul va dorii o mărire de salar.....cum va aduce Manea profit?

jenny10
jenny10  •  03 Septembrie 2019, 18:37

Va sculati cu gigi si va culcati tot cu Gigi!!!Sunteti PENIBILI,nu exista o zi sa nu apara acest IMPOSTOR in media online !!!Pai de asta te numesti ziarist??!!!sa-l dai zi de zi ora in ora pe acest nenorocit???!!Ma intreb ce o sa faceti cand moare Ciobanul???!!

Vezi toate comentariile (12)
Comentează