FOTBAL  »  Superliga  »  INCIDENTE

VIDEO Cristi pericol public » 3 ieșiri în decor ale lui Săpunaru. Avram i-a dat doar un "galben", dar tot riscă suspendarea!

foto: Alex Nicodim
foto: Alex Nicodim

Articol de GSP - Publicat joi, 31 martie 2016 10:02

Cristian Săpunaru a ieșit din nou la rampă din cauza nervilor la finalul meciului pierdut de echipa sa în fața Stelei, scor 0-1. Fundașul gorjenilor a avut câteva ieșiri necontrolate în timpul meciului și după fluierul final. După joc, i-a fost reținută legitimația de fotbalist și riscă suspendarea. 

VIDEO

1. Mai întâi, cu 5 minute înaintea fluierului final al primei reprize, nervos de eliminarea lui Mrzljak, fundașul s-a năpustit către arbitrul Avram, fiind împins de acest cu mâna. Spiritele s-au calmat în cele din urmă,  după câteva minute bune de proteste.

2. Apoi, după golul marcat de Stanciu din penalty, și-a dat jos tricoul de nervi și, cuprins de furie, s-a dus glonț spre banca Stelei, unde a început să înjure la foc automat. Reghecampf a încercat să-l prindă de braț și să-i spună ceva, moment în care Săpunaru s-a tras brusc și l-a înjurat pe tehnician. Fostul arbitru Ion Crăciunescu a considerat după joc că Săpunaru trebuia eliminat pentru că a înjurat banca adversarilor.


 

Nu e prima ieșire de acest gen a lui Săpunaru, care e recunoscut pentru temperamentul vulcanic pe care îl are. 

3. După fluierul final, Cristi s-a suit pe banca de rezerve pentru a-și găsi o poziție ideală din care să scuipe câteva persoane de la tribuna I, care cel mai probabil îl apostrofaseră.

Dacă în timpul jocului primise doar un cartonaș galben, lui Săpunaru i s-a reținut legitimația la finalul meciului, pentru incidentul cu fanii, și riscă suspendarea. 

La un pas de bătaie cu Bawab 

Spre finalul sezonului trecut, Cristi Săpunaru a ieșit în evidență la finalul meciului pierdut de echipa sa de atunci, Rapid, a pierdut pe teren propriu cu CS U Craiova, scor 1-2, și era ca și retrogradată.

VIDEO

Plini de nervi din cauza înfrângerii, giuleștenii s-au răzbunat pe adversari. Săpunaru a avut un gest total necontrolat la adresa lui Bawab. 

I-a șoptit atunci ceva la ureche după care a încercat să-l lovească. Fundașul a fost atunci oprit cu greu de colegi. 

Bătaie cu bodyguarzii la Porto

Săpunaru a fost în prim-plan-ul unui scandal imens după un meci Benfica - Porto, când i-a dat un pumn în gură șefului stewarzilor.

VIDEO

El și Hulk au riscat atunci o suspendare uriașă, mai ales că existau și probe video. Riscau atunci chiar închisoarea, însă în cele din urmă s-a ales cu o suspendare de doar 4 etape, deși inițial primise 6 luni.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (63)
simohayha
simohayha  •  31 Martie 2016, 18:03
Postat de jim_raynor pe 31 Martie 2016, 13:18

prostalaule,necheaza in alta parte!

Esti iapa sau doar vorbesti limbi straine?

simohayha
simohayha  •  31 Martie 2016, 17:57
Postat de zizu pe 31 Martie 2016, 11:05

totul...absolut totul e montat ca sa ia fcsb campionatul! fe4deratie,arbitrii...nasi fini,jucatori adversi...totul e montat ptr ca becali sa ia banii de la uefa! rusine europeana aceasta echipa condusa de fosti puscariasi

Zisule, ai un like de la mine pentru ca imi place profilul tau de melitian combativ, spaima puşcariilor si apreciez incercarea ta de-ati depasi condiţia de absolvent a 4(patru) clase.

bebe21
bebe21  •  31 Martie 2016, 14:46
Postat de Filip Gratian Ionescu pe 31 Martie 2016, 13:55

stimate domn ... intreb si eu cum v-ati simti dvs ca dupa munca depusa cineva sa vina sa va fure rezultatul muncii si evident sa ramani fara sa iti primesti contravaloarea muncii prestate , sa mergi acasa cu buzunarul gol. Sper sa nu ai parte vreodata de un astfel de tratament.

Stimate domn...luati-va de ghiara cu renumitul Criste Stupinaru' si poate reusiti sa va luati Rudotel-ul pe aceiasi reteta...iesiti mai ieftin...Success..!

Vezi toate comentariile (63)
Comentează