FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

GSP LIVE // VIDEO Cristi Pulhac, mărturisiri în premieră despre celebra petrecere „Steaua e numai una”: „Am fost certat cu Torje”

Articol de GSP - Publicat vineri, 01 martie 2019 11:06

Ajuns la 34 de ani, fostul dinamovist Cristi Pulhac a vorbit despre momentul controversat din noiembrie 2008, când a apărut pe internet un videoclip unde fotbalistul fredona, alături de Gabi Torje și Adrian Ropotan, o manea dedicată Stelei, cu versurile „Steaua e numai una, ne mândrim cu ea în toată lumea”.

„Cu Torje, m-am împacat. Am fost certați o perioadă. Aș avea multe să spun despre episodul respectiv, dar nu mă simt pregătit. Dacă mă întreba cineva atunci, când eram foarte nervos și supărat, poate că spuneam tot. În continuare, imaginea este denaturată. Nu mi-a plăcut faptul că unii au încercat să se scoată, să iasă curați. Momentul m-a marcat și am suferit foarte mult. Nu răspundeam la nimeni la telefon”.

Sfat pentru tineri: „Grijă mare cu anturajul!”

Pulhac a avut de oferit și sfaturi pentru tinerii fotbaliști din Liga I care sunt pe val:

„Din experiența învățată în momentul respectiv și din altele, aș putea să-i sfătuiesc pe tinerii jucători să fie atenți cu anturajul. Sunt mulți jucători tineri, atât de la FCSB cât și la alte echipe, care sunt pe val și trebuie să aibă grijă. Când ești pe val vin pe lângă tine tot felul de oameni. Mai bine ai un singur prieten și bun”.

Cristi a evoluat pentru Dinamo în perioada 2002-2012. Fost campion cu Dinamo a jucat de-a lungul carierei la Poiana Câmpina, Dinamo, Sportul Studențesc, Herculesc Alicante, Gabala, Zawisza Bydgoszcz, Petrolul, Aris Limassol și Academica Clinceni.

Citește și:

Cristi Pulhac, dezvăluiri de senzație la GSP Live: ”M-a prins Borcea în club, a venit direct la mine” + Metoda haioasă prin care era verificat dacă era în cameră

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (4)
jullien_alphonse
jullien_alphonse  •  03 Martie 2019, 14:12
Postat de poison pe 01 Martie 2019, 12:47

Mare adevar graiau: Steaua e numai una! E in Liga a 4-a, se numeste Steaua, are sediul in Bvd. Ghencea si e antrenata de legenda stelista Marius Lacatus.

Ce spui tu e valabil numai acolo la tine-n cartier. Majoritatea românilor considera echipa din LIGA 1 - CONTINUATOAREA STELEI... Şmenurile se fac inclusiv (si mai ales, se acoperă) in tribunal. SĂ SE se ia la puricat MODUL ÎN CARE AU VÂNDUT STEAUA - lui Behali.

623506571124451
Marian Iordachescu  •  02 Martie 2019, 16:10

Una dintre invitatele lui Torje este prietena cu fetita cuminte a lui MM Stoica

poison
poison  •  01 Martie 2019, 12:47

Mare adevar graiau: Steaua e numai una! E in Liga a 4-a, se numeste Steaua, are sediul in Bvd. Ghencea si e antrenata de legenda stelista Marius Lacatus.

Vezi toate comentariile (4)
Comentează