FOTBAL  »  Superliga  »  CS SEVERIN - PETROLUL

VIDEO CS Severin - Petrolul 2-2 şi Steaua este noua campioană a României

Articol de GSP - Publicat sambata, 04 mai 2013 00:00 / Actualizat sambata, 04 mai 2013 19:51

Petrolul nu a reuşit să cîştige partida din deplasare cu CS Severin, scor 2-2, şi Steaua este campioana României pentru a 24-a oară în istorie. Diferenţa dintre Steaua şi locul 2 este de 16 puncte.

VIDEO cu golurile şi cele mai importante faze din Severin - Petrolul

Petrolul a început în forţă partida şi a marcat prin Bokila în minutul 8. Imediat, la poarta lui Panagopoulos a fost o avalanşă de ocazii, dar mingea nu a vrut să intre în poartă la şuturile lui Grozav, Cristescu, Renan sau Bokila. Golul a venit în poarta lui Bornescu după ce Thomas a şutat plasat din 10 metri.

Desfăşurarea liveTEXT a partidei

Petrolul a marcat totuşi în cu 20 de minute înainte de final! Hamza a preluat la marginea careului şi a şutat în stilul lui Del Piero, direct în vinclul porţii celor de la Severin. În minutul 87, Dorel Stoica a egalat şi a dus titlul în Ghencea cu 5 etape rămase pînă la final.

Echipele de start:

CS Severin
Panagopoulos - Dănănae, Durimel, Asanovici, Tătaru - Neacşa, D. Stoica, Vranijkovici, Olah - Brata Fl. Costea
Rezerve: Hotoboc,  Thomas,  M. Roman II, Poiană, Djalilov, Bălău, Crăciun

Petrolul
Bornescu -Alcenat, Geraldo, Manasse, Guilherme - L. Marinescu, Mustivar, M. Cristescu - Renan, Bokila, Grozav
Rezerve: Hamutovski, I. Neag, Mojica, Hamza, S. Achim, Romario, Vl. Morar


Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (58)
merace
merace  •  05 Mai 2013, 18:29

Petrolistii nu trebuie sa fie suparati. Oricum la titlu nu mai aveau sanse, iar la un loc de Champions League inca au prima sansa in campionat!

merace
merace  •  05 Mai 2013, 18:26

Bravo Steaua pentru un parcurs excelent in acest an si pentru un titlu binemeritat! Bravo Reghekampf pentru ca ai aratat ce inseamna sa fii un antrenor bun, consecvent si capabil! Si, pentru viitor, tuturor patronilor care, dorind sa ia titlul, vor angaja antrenori care au experienta in a castiga titluri!

bdgeorge
bdgeorge  •  04 Mai 2013, 23:37

Poate azi au inteles cu totii de ce a tot fost imprumutat Bokila asta toata viata lui sa dai se la 2 m paralel cu poarta sa trebuiasca sa pui latul cu toata poarta goala sa dai cu gamba ,pulpa numai el stie cum a reusit ...de aia nu este decat un varf normal de atatc nimic iesit din comun....trece printr-o perioada mai buna intr-un campionat extraordinar de slab ..sincer Hamza este peste Bokila nu inteleg de ce nu e titular..

Vezi toate comentariile (58)
Comentează