FOTBAL  »  Superliga  »  FC BOTOŞANI - FC VOLUNTARI 4-2

VIDEO Cu biciul faci show! Botoșaniul face spectacol cu Leo Grozavu pe bancă, 4-2 cu Voluntari

Articol de - Publicat sambata, 30 aprilie 2016 00:00

Botoşani face spectacol de când s-a întors Leo Grozavu, recunoscut pentru metodele sale de lucru draconice. Moldovenii au marcat în ultimele două meciuri 8 goluri.

Leo Grozavu a plecat de la Botoşani pentru că jucătorii nu-i mai suportau crizele de furie şi presiunea continuă exercitată, dar până la urmă, se pare că trupa din Moldova tot cu Leo face cea mai bună pereche.

VIDEO: Vezi AICI fazele meciului!

În primele meciuri de la revenirea sa pe banca tehnică, echipa a scos un egal chinuit cu CSMS Iaşi şi a fost umilită de Cluj, care i-a dat şase goluri.

Tehnicianul de 48 de ani a remediat însă sincopele din jocul moldovenilor, astfel că meciul imediat următor Botoşani a umilit Petrolul cu 4-0, iar aseară moldavii au încântat iar iubitorii fotbalului.

Sigur, şi cu ajutorul arbitrului Cătălin Popa, care i-a arătat lui Miron doar "galben" deşi acesta l-a faultat pe Adrian Bălan din poziţie de ultim apărător, iar faza cerea cartonaş "roşu".

Să vină oferta Stelei!

Botoşani a arătat un joc agresiv şi, chiar dacă a deschis scorul din penalty, după un henţ în careu al lui Filipov, Ngadeu şi compania au atacat în valuri, la rampă ieşind Matulevicius, Ivanovici şi, în special, Cabrera, care a reuşit o "doppietta". Cele două goluri marcate de argentinian au fost din nou mostră de calitate, execuţii care parcă cer o ofertă scrisă de la Steaua.

Singura fază cât de cât legată a celor de la Voluntari a fost cu un minut înainte de sfârşitul primei reprize, când Ştefănescu a marcat după o combinaţie frumoasă cu Adrian Bălan. Atât! Pancu a marcat şi el din penalty, insuficient însă pentru a schimba ceva.

"Am avut ghinion, Miron merita «roşu», am avut şi eu o bară, dacă intra golul era altceva. E vorba de ghinion aici"
Adrian Bălan, atacant Voluntari

"Am avut doar trei zile la dispoziţie să pregătim meciul, drumul a fost lung, suntem cu moralul la pământ, dar asta este, mergem înainte, ne gândim la următoarele jocuri"
Sorin Popescu, antrenor FC Voluntari

botosani voluntari 4 2

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează