FOTBAL  »  Superliga  »  POLI IAȘI - FCSB

VIDEO Cum a fost surprins Nicolae Dică de reporterul GSP în startul meciului de la Iași

Articol de - Publicat luni, 07 mai 2018 20:29

Poli Iași înfruntă FCSB pe teren propriu în etapa cu numărul 8 din play-off-ul Ligii 1. Meciul este unul foarte important pentru oaspeți, care sunt obligați să câștige pentru a reveni în fruntea clasamentului. 

Partida, care nu are o miză importantă pentru gazde, este tratată cu maxim interes de oficialii clubului, care au invitat și o fanfară, ce va oferi o reprezentație înaintea începerii meciului. 

Importanța meciului e simțită cel mai mult de Nicolae Dică, surprins de reporterul GSP prezent la Iași, foarte îngândurat, plimbându-se singur prin curtea stadionului. 

Cum meciul se joacă pe 7 mai, dată la care se împlinesc 32 de ani de la câștigarea Cupei Campionilor Europeni, crainicul stadionului a evocat performanța roș-albaștrilor.

Aplaudată de o parte a suporterilor și huiduită ce alta, intervenția crainicului s-a terminat precipitat: "Pe 7 mai 2018, Poli Iași trebuie să o învingă pe FCSB!". 

 În timpul meciului, galeria FCSB-ului de la Iași a strigat în mai multe rânduri "Sevilla" și "Suntem noi, Steaua suntem noi". 

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (3)
2129232470427032
Cris Rege  •  08 Mai 2018, 09:51

E adevarat! Fraierul de DAN PETRESCU sa isi ceara scuze fata de clubul din Iasi si de suporterii acestuia. Sa nu mai vorbeasca la misto, ironic. Am demonstrat ca jucam serios si nu suntem o echipa de amatori. RUSINE domn antrenor care tot pleci din tara!!! huuuu

lucghencea
lucghencea  •  07 Mai 2018, 23:46

STEAUA E GHENCEA SI ATAT ! Cine zice altceva e doar o victima si o consecinta a falsurilor din trecut iar suporterii din galeria platita de ilfoveni nu tin loc de justitie si nu le dorim sa paseasca in casa STELEI dintotdeauna in Ghencea si sa strige ce le trece prin cap pe alte stadioane si pe mall arena . In play-off STEAUA Bucuresti pe 2 iunie se pare ca va reveni totusi pe acelasi stadion in compania alb-visiniilor insa pana atunci mai e si nu e cazul sa continuam cu confuzile dintre STEAUA Bucuresti si Ghencea si societatea comerciala pe actiuni F.C.Fcsb ! SUCCES STELISTII NOSTRI MAINE IN CUPA ROMANIEI ACASA IN GHENCEA !

gabryel28
gabryel28  •  07 Mai 2018, 22:35

Gsp incompetentilor si manipulatorilor ce legatura are titlul cu ce ati scris voi?

Vezi toate comentariile (3)
Comentează