FOTBAL  »  Superliga  »  FC BRAŞOV - PANDURII 0-3

VIDEO Cuplul Iulian Dima - Alin Buleică a îngenunchiat Braşovul, 3-0 » Arbitrul şi mijlocaşul gorjean au decis partida pentru Pandurii

Buleică și Roman n-au avut milă de
Buleică și Roman n-au avut milă de "Steagul" // Foto: Bogdan Bălaș (Brașov)

Articol de - Publicat duminica, 09 noiembrie 2014 00:00 / Actualizat sambata, 08 noiembrie 2014 22:56

”Centralul” a influenţat jocul cu două decizii pro-olteni, mijlocaşul ofensiv a fost decisiv cu două goluri.

Arbitrul Iulian Dima plus Buleică şi Shalaj au înclinat balanţa către Pandurii. Oamenii lui Szabo nu au profitat de momentele de dominare din start, mai ales Enceanu a irosit o şansă imensă, a uitat că Stanca e un portar înalt şi a stricat ocazia cu o "boltă" devenită pasă în braţele goalkeeperului.

VIDEO: Vezi AICI fazele meciului!

O provocare pentru trupa lui Grigoraş, care a modificat raportul în ultimele 10 minute ale primei reprize. Sprijinită şi de erorile arbitrului. Dima nu l-a eliminat pe Roman, deşi atacantul l-a tamponat cu talpa pe faţă pe portarul Marinescu! Goalkeeperul ieşise la marginea careului şi încerca să joace mingea cu capul, dar Roman a ridicat piciorul atît de mult că l-a lovit cu talpa. Doar "galben"!

Pandurii a făcut 1-0 pentru ea peste 4 minute. Shalaj l-a păcălit pe Vagner cu o "bicicletă" şi a centrat. Au mai urmat greşeli: Marinescu nu a ieşit, iar Rodrigues l-a pierdut pe marcatorul Buleică. "Centralul" Dima a mai ratat o fază, la 4 minute după gol. Anton a oprit mingea cu mîna, în careul propriu, însă arbitrul nu a dictat penalty.

Şi această eroare a fost urmată de reuşite ale oltenilor, cu un şut în diagonală al lui Buleică, apoi o finalizare de la Roman, printre picioarele lui Marinescu. Eficienţă maximă pentru Pandurii. Şi "Grigoraş pragmatic" nu mai e oximoron.

"Cu aceste goluri sper să-i fi atras atenţia domnului Iordănescu şi să fiu convocat la echipa naţională" ( Alin Buleică, mijlocaş Pandurii)

"Era obligatoriu să reuşim şi noi să mai cîştigăm, din cînd în cînd. Un eşec ar fi fost dramatic! Nu mai sar la goluri, nu mai sînt năstruşnic, m-a liniştit vîrsta" (Petre Grigoraş, antrenor Pandurii)

"Am pierdut meciul în prima repriză, cînd am dominat, dar n-am fost în stare să marcăm. Pe urmă ne-am deschis, ei ne-au prins pe contraatac şi aşa s-a ajuns la 0-3" (Marian Constantinescu, atacant FC Braşov)

640826-brasov-pandurii-0-3.jpg

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (11)
conasu_boeru
conasu_boeru  •  09 Noiembrie 2014, 18:58

Iar a aparut avo.rttonul asta sa decida cine invinge ca anul trecut ? Vad ca acum s-a mutat in provincie !

intrebare
intrebare  •  09 Noiembrie 2014, 14:24
Postat de gerdevil pe 09 Noiembrie 2014, 13:38

Nu. Sunt ca Dan Nistor care zicea ca scorul e nemeritat, ca in afara golurilor Steaua nu a mai avut nici o ocazie ,etc. Cred ca nu trebuie sa iti mai amintesc ca Steaua facuse set alb cu voi , nu? Dar sunt convins ca e de vina vreo bacterie din mancare. Sau vreun virus de pe Marte.

Lasa ca si Steaua la Dinamo Kiev zicea ca a furat-o arbitrul cand ei n-au jucata ABSOLUT NIMIC IN MECIUL ALA!!!

foxy
foxy  •  09 Noiembrie 2014, 14:10
Postat de intrebare pe 09 Noiembrie 2014, 13:26

GSP am un mesaj pentru voi HAI SICTIR!!! Uitati-va la nr de cartonase galbene si pe urma comentati!

Nu te mai ambala!Asta,Cuibar Iulian de a scris articolul asta lacrimogen e din Brasov,asa ca lasa-i in durerea lor!Cand noi jucam acasa un prim articol apare scris de corespondentii Gsp ,de Brujanca si normal ca sunt subiectivi!

Vezi toate comentariile (11)
Comentează