FOTBAL  »  Superliga  »  FC BOTOŞANI - PETROLUL 1-2

VIDEO Cursa continuă » Petrolul cîştigă deplasarea de la Botoşani şi rămîne în coasta Stelei

Teixeira (dreapta) a contribuit decisiv la victoria prahovenilor // Foto: Ionuț Tabultoc (Botoșani)
Teixeira (dreapta) a contribuit decisiv la victoria prahovenilor // Foto: Ionuț Tabultoc (Botoșani)

Articol de - Publicat duminica, 27 octombrie 2013 00:00 / Actualizat sambata, 26 octombrie 2013 21:42

"Lupii" au muşcat decisiv în minutul 85 şi nu pierd contactul cu liderul Steaua.

Meciul dintre echipa ce a mizat doar pe români în acest sezon, FC Botoşani, şi cea care a folosit cei mai mulţi străini, 17, Petrolul, a dat cîştigat de cauză oaspeţilor. Nu însă nu fără emoţii!

VIDEO: Vezi AICI fazele meciului!

Teixeira a deschis scorul cu un şut norocos (15), dar moldovenii nu au dezarmat şi au luptat pentru egalare. Totuşi, pînă la pauză au trimis un singur şut spre poartă, prin Acsinte, mingea trecînd pe lîngă buturile adverse.

Partea a doua a debutat cu o ocazie bună a lui Hadnagy, iar replica Petrolului a venit de la Camara. Gazdele au început să preseze din ce în ce mai mult, însă Pecanha s-a opus în faţa lui Fulop, a lui Cîrjan şi a lui Hadnagy.

Portarul brazilian n-a mai avut însă reacţie în minutul 70, cînd insistenţa lui Hadnagy a dat roade: 1-1! Kovacs a refuzat un penalty oaspeţilor, dar pînă la urmă aceştia au reuşit să plece cu toate punctele, după ce Dore a marcat pentru 2-1. cu 5 minute înainte de final.

Petrolul a egalat-o astfel la puncte pe Steaua, măcar pînă în această seară, cînd roş-albaştrii evoluează sub Tîmpa, cu FC Braşov.

"Am înregistrat a treia înfrîngere în campionat, după ce am luat tot podiumul de anul trecut la rînd. Parcursul de pînă acum ne dă totuşi speranţe că ne putem clasa în jumătatea superioară a clasamentului" ( Cristian Popovici, antrenor FC Botoşani)

"S-a văzut de ce Botoşaniul e revelaţia acestui campionat, am avut unele probleme. De pe bancă am văzut că am avut un penalty, bine că am cîştigat pînă la urmă. Nu meritam să suferim atît de mult" (Iulian Roşu, secund Petrolul)

592480-botosani-petrolul-1-2.jpg

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (24)
steaua024
steaua024  •  28 Octombrie 2013, 03:02

"""""Petrolul cîştigă deplasarea de la Botoşani şi rămîne în coasta Stelei""""""""" Care coasta?!? ...de Azur? ...Amalfi?... Dalmatiei? ...de Fildes? :-))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

miki23
miki23  •  27 Octombrie 2013, 20:03
Postat de movul29 pe 27 Octombrie 2013, 15:10

jucătorii

Esti vai de mama ta batut in cap defapt ca o,oaie basitaComentariul tău...

movul29
movul29  •  27 Octombrie 2013, 15:10
Postat de movul29 pe 27 Octombrie 2013, 15:04

iar tu eşti în contradicţie între ceea ce scrii şi ceea ce gândeşti! 1. Petrolul a beneficiat de o premiere pentru rezultate de la Primăria Ploieşti (aşa cum şi Primăria Bucureşti a dat Oltchimului ) 2. Toţi jucătorii de la steaua sunt mercenari şi dacă peste 1 sezon ar juca la o altă echipă din Liga 1 ar înjura cu plăcere steaua! 3. Petrolul are echipe de juniori, steaua nu! 4. Laurenţiu Marinescu şi Budescu sunt doi dintre jucătorii de valoare produşi de Petrolul Dă şi tu exemplu de jucător produs de steaua care să joace în prezent în Liga 1 5. Stelei îi curg balele după jucători ai Petrolului 6. problema finanţării Petroluluii nu este a ta 7. Contează rezultatul nude unde sunt

jucătorii

Vezi toate comentariile (24)
Comentează