FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ - ASTRA GIURGIU

VIDEO Dan Petrescu, altă conferință incendiară: „CFR nu e apreciată! Se va întâmpla ca la «Generația de Aur»” + „Doar chinezii și rușii ne mai pot ajuta”

Dan Petrescu // foto: Guliver/Getty Images
Dan Petrescu // foto: Guliver/Getty Images

Articol de GSP - Publicat duminica, 01 martie 2020 17:28

Dan Petrescu (52 de ani), antrenorul lui CFR Cluj, a vorbit în cadrul conferinței de presă de azi și despre eliminarea suferită în fața Sevillei, în „șaisprezecimile” ale Europa League.

„Bursucul” consideră că lumea fotbalului românesc n-a apreciat cu adevărat performanța reușită de clujeni în Europa League și susține din nou că echipa sa are șanse mici să câștige titlul. 

„În România, efectele au fost mult prea mici pentru ceea ce am făcut noi. Mă bat singur să explic, m-am săturat să fiu singurul care spune acest lucru. Echipa mea a făcut o campanie incredibilă. A fost un an fantastic. Cum «Generația de Aur» n-a mai fost egalată, nici această performanță nu va mai fi egalată. 

Sau va fi egalată doar dacă vin niște chinezi și niște ruși și vin să dea 100 de milioane de euro buget. Cu 10 milioane de euro, cât am avut noi buget, nimeni nu va mai realiza așa ceva. Echipa n-a fost apreciată pentru ce am făcut. Nolito de la Sevilla are 9 milioane de euro salariu și stătea pe bancă. Am reușit ceva incredibil în cupele europene. 

Aș vrea să mai spun că sunt puțin frustrast. Frustrat pentru că am ieșit din Cupă nu știu de ce, regulamentul spunea că trebuie să merg mai departe. În Europa am ieșit pentru că așa a vrut un arbitru, iar în campionat mi s-au luat jumătate din puncte. ”, a declarat Dan Petrescu. 

Dam Petrescu: „Sunt stresat și supărat, avem șanse mici să luăm campionatul”

„Toate sunt împotriva mea și împotriva clubului. Mi-au fost luate jumătate din puncte pentru al treilea an la rând. Sunt stresat și supărat și vom juca într-un play-off în care avem șanse mici să luăm campionatul. Toată lumea spune că suntem favoriți la titlu, dar nu suntem” - Dan Petrescu, antrenor CFR Cluj

Vezi și: 

VIDEO Dan Petrescu și o declarație clasică: „Meciul cu Astra e cel mai greu din play-off” + pierde importantă pentru campioană

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (38)
ray51
ray51  •  02 Martie 2020, 09:25

Daca nu e Gica, e Dan... Cand nu-i Gica si Dan, apare un altul... Ceva nu-mi este clar. De ce atata amaraciune, atata suparare? Noi spectatorii cu 'scaun' la cap le-am dat LAUDATIO de cate ori au meritat. Bani, titluri, rente pe viata nu suntem noi in masura sa le acordam. Noua dati-ne spectacol si va aplaudam la scena deschisa. Faceti performanta si va iubim. Asta-i ce putem noi oferi.

963513663764819
Emil Sabau  •  02 Martie 2020, 05:57

Usor usor omul asta se transforma intr-un frustrat nedreptatit si neinteles.cu apasate accente de mitoman.Performanta de neegalat?saisprezecimile E.L.?Incepe sa aibe probleme omul

optim
optim  •  02 Martie 2020, 00:01
Postat de Blonder DC pe 01 Martie 2020, 20:48

Tot respectul pentru Dan Petrescu si pentru ceea ce face la echipa clujeana,dar hai sa o lasam moarta in papusoi:" ..aceasta performanta nu va mai fi egalata..". Adica saisprezecimile Europa League, o performanta de neegalat?..Bai Dane,intelege omul ca tu esti suparat,e normal,bea si tu o palinca sa-ti revii si sa nu mai debitezi fantasmagorii.

Cred ca se referea la adversarii pe care i-a întâlnit in cale pana la 16imi, ca una e sa Bati lazio și celtic și sa nu pierzi cu Sevilla și alta e sa Bati alashkert și beer sheva. (ca imagine bineinteles, ca punctele valorează la fel)

Vezi toate comentariile (38)
Comentează