FOTBAL  »  Superliga  »  POLI IAȘI - ACS POLI TIMIȘOARA 1-0

VIDEO Dança do Bole » Lukács a marcat imediat după pauză, 1-0, a ajuns la cea de-a șaptea reușită în tricoul Iașiului și a oprit forma excelentă a timișorenilor

Articol de - Publicat duminica, 02 aprilie 2017 00:00

Poate cel mai iubit antrenor din istoria fotbalistică a Iașiului, Ionuț Popa a venit ieri în Copou cu gândul de a mai pune o piesă în puzzle-ul miracolului pe care-l încearcă la Timișoara, evitarea retrogradării într-un campionat în care a plecat la drum cu o trupă formată din jucători de rang doi și o penalizare la startul sezonului de 14 puncte.

Click aici pentru VIDEO!

Gazdele au dat iluzia la început că au aflat punctele slabe ale unei echipe bănățene care câștigase ambele dueluri din sezonul regulat, Cristea (5) și Golubovici (9) dându-i emoții lui Straton. ACS a echilibrat repede disputa, Fucek (25) fiind cel mai periculos jucător al timișorenilor. Meciul a curs apoi pe linii aspre, fără faze de poartă, singura ocazie importantă apărând în minutul 43, când Straton a respins la "capul" lui Golubovici, iar Bole a reluat în bară.

Maghiarul a găsit drumul spre gol imediat după pauză, după ce-a schimbat banda de acțiune cu Ștefănescu. Reușita a deschis jocul, Cristea (54) și Soljici (58) ratând ocazii importante. Partida a fost aprinsă și de eliminările lui Țigănașu și Soljici, care au crescut dramatismul în Copou. Scorul s-a conservat, Iașiul a revenit pe locul 2 în play-out, în timp ce ACS Poli face primul pas greșit din acest mini-campionat, oboseala acumulată în meciul de Cupă cu CFR simțindu-se în jocul bănățenilor.

"De la vară Bole se duce la FCSB sau la altă echipă mai bună. De fiecare dată când pune piciorul pe minge se vede că e fotbalist"
Basarab Panduru, expert Dolce Sport

"A fost un meci greu și avem o viață mai liniștită începând de astăzi. Am avut mai multe ocazii decât Timișoara, dar a contat și faptul că au jucat 120 de minute în meciul de Cupă cu CFR"
Branko Grahovac, portar Poli Iași

"Am făcut un joc slab și n-avem nicio scuză! N-am putut mai mult, n-am avut prospețime, n-am jucat nimic tactic. Am mai făcut și-o greșeală mare, să luăm imediat un cartonaș roșu, după ce ei rămăseseră în 10"
Marius Croitoru, mijlocaș Poli Timișoara

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
1581870215401957
Andronic Popovici  •  02 Aprilie 2017, 09:33

Capu sus Timisoara ,Popica vezi ,daca jucai tenis cu picioru cu Directoru si pierdeai ,castigai cel putin un punct ,asa lasa Bre ,ca nui capat de tara ,vezi ce faci cu Chirurgu ,mai bine opereaza tu la Timisoara ,ca ori-ce greseala a Chirurgilor ,tot la Popa ajung.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează