FOTBAL  »  Superliga  »  ASTRA

VIDEO Dani Coman a oferit informații de ultim moment despre situația de la Astra: ce se întâmplă cu Alexa și cine sunt cei doi posibili înlocuitori

Articol de GSP - Publicat luni, 30 septembrie 2019 14:43

Dani Coman, președintele Astrei Giurgiu, a vorbit despre situația actuală de la echipă.

„Nu a fost nicio ședință. Mâine vom analiza rezultatele pe care le-am avut în aceste etape, ce am făcut bine și ce a fost mai puțin bine. Apoi vom lua deciziile necesare. Fotbalul nu își oferă garanții. Cert este că acum Dan este la antrenament cu echipa. Ce va urma, vom vedea.  

N-aș spune că sunt fericit cu bilanțul de până acum. Mă așteptam la mai mult de la echipa noastră. Am încredere că ne vom îndeplini obiectivele, Cupa și calificarea în play-off”, a declarat Dani Coman.

Laszlo Balint și Eugen Neagoe, favoriți să îi ia locul lui Alexa

Multe nume au fost vehiculate pentru banca Astrei. Pe listă au rămas doar doi tehnicieni. Eugen Neagoe, liber de contract, se află în pole-position, dar patronul Ioan Niculae insistă pentru Laszlo Balint. 

Antrenorul celor de la UTA este însă legat cu un contract serios de formația de pe locul secund din Liga 2. În plus, Balint simte că are o datorie morală să ducă la capăt obiectivul stabilit la startul sezonului, promovarea în primul eșalon.

„Laszlo Balint e un antrenor foarte bun, tânăr, dar este sub contract cu UTA Arad, echipa de pe locul 2 din liga secundă. Nu ar fi frumos, nici profesionist să vorbesc despre antrenorul altei echipe” , a comentat Dani Coman situația.

Vezi și:

CUPA ROMÂNIEI // Dani Coman ar fi vrut alt adversar în „optimi”: „Aș fi vrut să văd clujul sau mănăstirile din Suceava”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

BOOM economic într-un oraș din România » Investiție de 650 de milioane de euro: fabrica de anvelope se mută din Rusia

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close