FOTBAL  »  Superliga  »  FIFA

VIDEO De la FCSB la FIFA20 » Andu a lăsat fotbalul din cauza unei accidentări, iar acum e gamer

Articol de , - Publicat marti, 01 octombrie 2019 10:59

Andu a fost junior la FCSB, acum e jucător de FIFA20 și explică amploarea pe care o ia acest joc inclusiv în România.

Alex Rădulescu (21 de ani), Andu așa cum i se spune acum în noua provocare, a lăsat fotbalul din cauza unei accidentări grave la ligamentele încrucișate și a devenit jucător profesionist de FIFA. 

A jucat la juniorii FCSB-ului, a trecut pentru o scurtă perioadă pe bancă, antrenând juniori, iar acum e printre cei mai buni gameri din țară.

 „N-am fost de acord cu asta la început, de ce să mint? Nu vedeam ceva de viitor. Abia după ce m-a convins Ovvy, m-am gândit că fiul meu poate excela”, a recunoscut tatăl lui Andu.  

Joacă doar de 2 ani  

„Pasiunea pentru FIFA vine din cea pentru fotbal. Am jucat fotbal 16 ani, iar FIFA joc serios de 2 ani. De anul ăsta devin jucător profesionist", ne-a spus Andu, care anunță planuri mari pentru noua carieră. "Părinții au fost reținuți. E de înțeles, e ceva nou. Nu cred că e ușor să ai un copil gamer. Acum mă susțin necondiționat. Mă văd făcând asta în viitor”.  

Se investește masiv în eSports 

Cluburile de Liga 1 caută să-și facă echipe de eSports, CS U Craiova fiind prima formație care și-a acontat deja un jucător. Andu speră ca în curând să primească și el o ofertă: „E un lucru mare pentru noi! Sunt convins că acest lucru va lua cât mai multă amploare. Deocamdată eu n-am ofertă, o aștept. Cred că în curând voi semna și eu cu cineva. N-am o preferată, merg oriunde găsesc”.  

L-a avut adversar pe Florinel Coman 

Andu a participat la același eveniment la care invitat a fost și Florinel Coman. Puștiul care a evoluat pentru FCSB își aduce aminte cu plăcere de duelurile cu echipa lui Hagi, la care mai jucau Ianis Hagi, Ciobanu, Casap. 

„De atunci se vedea că au o echipă bună. Au fost meciuri grele cu ei. Mi-a făcut plăcere să-l întâlnesc și la fel de mare plăcere e să-l urmăresc acum. Nu-mi pare rău că n-am ajuns fotbalist. Consider că în drumul pe care merg acum am mai mari șanse să fac performanțe”.

„Ovvy e modelul meu! Am o relație specială cu el. El m-a susținut de la început în acest drum, îi mulțumesc pentru asta” 
- Alexandru Rădulescu 

VIDEO De la FCSB la FIFA20 » Andu a lăsat fotbalul din cauza unei accidentări, iar acum e gamer
Andu în tricoul roș-albaștrilor

Citește și:

FCSB // Ce înseamnă «Gnohere a mai slăbit un pic»? Câte kilograme are în prezent atacantul

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

BOOM economic într-un oraș din România » Investiție de 650 de milioane de euro: fabrica de anvelope se mută din Rusia

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (3)
spion_kop
spion_kop  •  01 Octombrie 2019, 22:03

a inteles totul din fotbal daca dupa atitia ani ca jucator a ajuns sa promoveze jocuri fake de soccer (jocul fiind dezvoltay in Canada). Sa nu mai amintesc de monetizarea si atitidinea celor de la EA, 2019 va fi al treilea an consecutiv cu EA votata ca cea mai nasoala companie din entertaiment si gaming, joc pe care doar fecesebeii il inteleg, promovat de hirtia igienica care este jesepe :-)

pariez_tot_ce_am
pariez_tot_ce_am  •  01 Octombrie 2019, 13:20

ce evolutie :))

fanatic01
fanatic01  •  01 Octombrie 2019, 12:13

Cred ca ti l bat pe asta la fifa de l lesin...

Vezi toate comentariile (3)
Comentează