FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ - VOINŢA SIBIU 2-1

VIDEO De meserie salvator » După Kapetanos cu Dinamo, fundaşul Maftei a fost decisiv cu Sibiul

Maftei exultă: a fost decisiv cu Voinţa!
Maftei exultă: a fost decisiv cu Voinţa!

Articol de GSP - Publicat sambata, 12 mai 2012 00:00 / Actualizat sambata, 12 mai 2012 00:49

Ghiuleaua din prelungiri a apărătorului clujean a provocat o explozie de fericire în Gruia, oficiali, jucători şi antrenori bucurîndu-se pe gazon ca pentru cîştigarea titlului.

Depresia vişinie instaurată după aflarea verdictului de la Disciplină de rejucare a derby-ului Clujului s-a risipit mai rapid ca o pastilă efervescentă aruncată într-un pahar cu apă. Sougou a înlăturat efectele cu un lob de senzaţie de la 25 metri, după ce l-a zărit pe Miron rătăcit prin careul propriu (9). Mai mereu primii la minge, clujenii şi-au dominat adversarul din start prin atitudine.

Mai multe POZE!

Demult trupa lui Andone nu a arătat atîta stăpînire de sine, însă ocaziile clare la poarta Voinţei le-ai fi putut număra pe degetele de la o mînă. Vranjes şi Kapetanos s-au încurcat mai mult în finalizări, iar "Fălcosul" a presimţit pericolul, agitîndu-se ca un leu pe margine pentru golul izbăvitor. Prea timid, Sibiul şi-a arătat colţii abia pe finalul reprizei, cînd Zăgrean a centrat periculos în faţa porţii, iar Beto a scos reluarea lui Iulian Popa (40).

Finalul din prelungiri
La reluare, zbuciumul "Fălcosului" s-a accentuat după ce "vişiniii" şi-au pierdut şi ultimul dram de concentrare. Şi ceea ce trebuia să fie o simplă ecuaţie în lupta pentru titlu a căpătat valenţele unui dezastru pentru CFR. Tătar a aruncat o minge cu efect în careul clujean, iar Apostol a şters-o cu capul (63), provocînd un deja-vu pe stadionul din Gruia.

VIDEO: Aici ai rezumatul!

Ronny a pus şi el umărul la scenariul dramei, încasînd două galbene în doar 5 minute, iar Sibiul părea un obstacol în care s-a proptit CFR în cursa pentru campionat. Însă, în prelungiri, s-a produs izbăvirea pentru clujeni. Cum Kapetanos nu a mai fost pe teren, rolul de salvator l-a interpretat Maftei, cu un şut de senzaţie de la peste 25 de metri, iar fiesta s-a declanşat pe teren. Nu s-a decis titlul, dar părea că clujenii l-au celebrat cu Voinţa.

"Dumnezeu ţine cu noi şi vrea să cîştigăm campionatul. A fost o victorie norocoasă, cu un şut senzaţional al lui Maftei, care a avut o zvîcnire de orgoliu şi de campion" (Iuliu Mureşan, preşedinte CFR Cluj)

"E incredibil că sîntem judecaţi de nişte inşi la comisii care nu numai că sînt parteneri într-o firmă de avocatură, dar au şi relaţii contractuale cu Florian Walter, patronul Universităţii" (Iuliu Mureşan, preşedinte CFR Cluj)

ALTE ŞTIRI DE LA MECI:

Eliminare degeaba
"Centralul" Cristian Buşi a luat o decizie greşită în minutul 77. El l-a eliminat pe Ronny, acordîndu-i cel de-al doilea cartonaş galben pentru o simulare în careu. Reluările Digisport au arătat însă că, deşi în respectiva fază nu se impunea penalty, cartonaşul a fost o pedeapsă disproporţionată.

INBOX
- Preşedintele Iuliu Mureşan a ratat primul gol al partidei, ajungînd cu întîrziere la stadion.
- Suspendat după incidentul cu Bornescu, Cadu a stat în tribună alături de soţia sa, Dulce. Căpitanul "feroviarilor" a fost aplaudat de spectatorii prezenţi pe stadion.
- Mario Camora şi Peralta nu vor juca în partida de la Mioveni, după ce au ajuns ambii la 9 cartonaşe galbene în actualul sezon.
- Kapetanos a uitat conflictul cu Andone, chiar dacă tehnicianul l-a schimbat pe grec după doar o oră de joc. De data aceasta, atacantul a aplaudat şi a dat mîna cu Ando cînd a fost înlocuit cu Ronny.
- Andone a făcut o criză de nervi în minutul 76, cînd arbitrul nu a fluierat un fault la Rui Pedro, iar apoi l-a eliminat pe Ronny, după ce i-a arătat două cartonaşe galbene în decurs de doar 5 minute.

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (49)
elsopotyi
elsopotyi  •  13 Mai 2012, 11:11

MAFEI A RASPLATIT BUNATATEA CONDUCERI CARE A TINUT LA EL FIIND INDISPONIBIL UN AN .BRAVO.SPER SA PUTETI TRECE PESTE MARSAVIA CELOR CU MREENTALITATE -VALIZA-SA PUTETI CASIGA CANPIONATUL INPOTRIVA TUTURO CARE URASC ALTE NATIONALITATI.O ADMIR PE PASKANY, MURESAN SI SARACUL DE ANDONE PRIN CE TREC , FIIND CRITICATI DE TOTI ASA ZISI PATRIOTI ,SINGURA LOR VINA CA REPREZINTA CLUBUL CFR 1909.ASTA LE ROADE LA SUFLET SI FAC SPUME DE FURIE.MULT SUCCES.

fotbalfan
fotbalfan  •  12 Mai 2012, 18:08
Postat de ardelean100suta pe 12 Mai 2012, 12:24

De ce minte clujene, am vazut linkul tau e minutul 94: 26 si jocul fusese prelungit cu 4 minute doar. CFR nu reprezinta Ardealul cu asemenea hotii ci pe maghiarii care fura ca miticii aia turcizati de la Bucuresti. Sa va fie rusine, toata tara stie si toata Europa asta va spune The Blatistii.

://www.youtube.com/watch?v=EcVgXtmOOr8 ia de-aici, tataie!

ionutcampean
ionutcampean  •  12 Mai 2012, 15:11
Postat de ardelean100suta pe 12 Mai 2012, 12:24

De ce minte clujene, am vazut linkul tau e minutul 94: 26 si jocul fusese prelungit cu 4 minute doar. CFR nu reprezinta Ardealul cu asemenea hotii ci pe maghiarii care fura ca miticii aia turcizati de la Bucuresti. Sa va fie rusine, toata tara stie si toata Europa asta va spune The Blatistii.

tu cred ca vedeai reluarea la gol la 94:26.cfr campioni!!!

Vezi toate comentariile (49)
Comentează