FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

VIDEO Deian Sorescu și-a tatuat golul de la debut: „Să îmi aducă aminte mereu de acea bucurie!”

Deian Sorescu, tatuaj
Deian Sorescu, tatuaj

Articol de - Publicat luni, 28 ianuarie 2019 10:55

Deian Sorescu este dinamovist din tată în fiu. Atât de importantă este echipa alb-roșie pentru el încât și-a importalizat pe piele primul său gol pentru ”câini”.

Deian Sorescu a venit de șase luni la Dinamo, deși a fost dorit în vară și de FCSB. Tatăl mijlocașului de 21 de ani, este fan înfocat al "câinilor" și l-a influențat și pe fiul său în această direcție. Sorescu a debutat în tricoul lui Dinamo cu gol, în meciul Dinamo - FC Voluntari, 2-1, reușind să aducă victoria "câinilor". De fericire, Deian și-a tatuat pe gambă data meciului, 22.07.2018.

Deian a acceptat să povestească pentru GSP de ce și-a făcut acest tatuaj: "Dinamo înseamnă foarte mult pentru mine. Când eram mic, mă uitam la meciurile «câinilor» împreună cu tata. Pot spune că golul meu de la debut a fost unul dintre cele mai frumoase momente din viața mea și de aceea am ales să îmi fac acest tatuaj. Să îmi aducă aminte mereu de acea bucurie".

Întrebat dacă ar fi dispus să își facă un tatuaj în situația în care ar câștiga un titlu de campion cu Dinamo, Sorescu a răspuns amuzat: "Doamne ajută! Am tot piciorul disponibil, sper să câștig cât mai multe trofee, să îl umplu. Sincer, eu chiar cred că Dinamo va reveni rapid și va fi o echipă care domină campioinatul".

"După ce am marcat primul meu gol pentru Dinamo, tata m-a sunat plângând de fericire. Trei sau patru secunde nu a putut spune nimic la telefon de fericire"
Deian Sorescu, mijlocaș Dinamo

1gol și 2 assist-uri în 18 meciuri a marcat Sorescu pentru Dinamo în acest sezon de Liga 1


Sorescu a venit la Dinamo ca mijlocaș dreapta, dar a fost reprofilat de Rednic, mai jos, ca fundaș

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close