FOTBAL  »  Superliga  »  CORESPONDENȚĂ GSP DIN ANTALYA

VIDEO Denis Alibec, moment genial! Execuția care l-a făcut pe Budescu să exclame: „Gata, apari și tu la televizor!”

Articol de - Publicat luni, 13 ianuarie 2020 13:16

Finalul antrenamentelor Astrei Giurgiu sunt mereu pline de momente amuzante, scene în care toți ochii sunt pe Denis Alibec, Constantin Budescu, Alexandru Dandea și Gabi Tamaș. Primul caută mereu să iasă în evidență cu tot felul de găselnițe.

pus pe șotii

Dacă în urmă cu două zile a reușit o foarfecă de senzație, una pe care nici camerele de luat vederi n-au reușit să o surprindă, de data asta, Denis a fost protagonistul unui moment foarte amuzant. L-a păcălit pe unul dintre tinerii portari ai Astrei cu un truc vechi, dar executat impecabil!

Atacantul a tras de la 11 metri, dar prima dată cu gheata, iar portarul a căzut în plasa lui Alibec, care apoi l-a executat fără probleme. Imediat, Denis s-a dus către goalkeeper și i-a cerut scuze, spunându-i că totul a fost o glumă și n-are de ce să se supere.

"Gata! Închideți camerele! P-asta au prins-o, Denis! Acum ești mulțumit, poți să pleci, apari și tu la televizor", a glumit Budescu.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (2)
pugliesi
pugliesi  •  13 Ianuarie 2020, 15:06

Hal de știre....

771545396317549
Eugen Iustin  •  13 Ianuarie 2020, 14:38

La caterincă și pase cu călcâiul suntem campioni mondiali.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează