FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

VIDEO // Dennis Man s-a camuflat și-a ieșit din casă! A făcut antrenamente îmbrăcat ca un baschetbalist de la Chicago Bulls

Articol de - Publicat marti, 17 martie 2020 16:40

Liga 1 e la izolare, jucătorii au primit liber de la cluburi, dar și reguli stricte pe care să le respecte. Fotbaliștii trebuie să facă în această perioadă antrenamente! Li s-a recomandat să le facă acasă și să nu meargă în sălile de sport.

Dennis Man a ieșit totuși în natură pentru antrenamentul de astăzi, iar imaginile le-a urcat pe pagina de Instragm. Foarte bine îmbrăcat, Man a făcut un exercițiu pe care cu siguranță nu l-ar fi efectuat la baza FCSB-ului din Berceni. A urcat mai multe scări, apoi a efectuat mai multe fandări cu ajutorul unei benzi elastice.

Steliștii nu mai au voie la Berceni și asta după ce Gigi Becali a anunțat închiderea activității până la noi ordine. Oricum, șefii clubului au luat măsuri sporite de siguranță, s-au montat bidoane cu dezinfectant la intrarea în bază, în vestiare, dar și în sala de mese.

"Este cea mai modernă bază de fotbal din România și s-au luat deja măsuri de siguranță și securitate. Există dezinfectant peste tot, în plus acolo nu va mai intra nimeni în afară de fotbaliști, staff și bucătar. Se vor relua și antrenamentele la un moment dat pentru că echipa trebuie să fie pregătită dacă se va relua campionatul"
Helmut Duckadam

Man e monitorizat de Feyenoord 

Man se află în atenția lui Feyenoord și olandezii îl tratează ca pe o țintă importantă, dovada e că unul dintre scouterii clubului, Steven Aptroot, a venit la București și a ieșit la masă cu fotbalistul și cu impresarul Anamaria Prodan. Indiferent de părerea pe care și-a creat-o Aptroot despre Man, transferul lui în Olanda e greu de realizat din cauza cererii lui Becali, una care ar necesita un efort uriaș din partea lui Feyenoord.

Gigi ar fi de acord cu vânzarea lui Dennis doar pentru un preț fix de 15 milioane de euro, o sumă la care să mai fie adăugate și niște bonusuri legate de rezultatele pe care le-ar înregistra viitoarea formație a lui Man. Numărul meciurilor, al golurilor, trofeele câștigate, selecțiile din echipa națională a României ar genera alte venituri pentru FCSB.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (3)
394966434424757
Mihai Dinu  •  17 Martie 2020, 19:07

Alta zi, alt articol despre Man, nu te ´***´ *** ***!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

steauanuefcsb
steauanuefcsb  •  17 Martie 2020, 18:34

Asta iese cel mult la un salon de tatuaj.

189254898748309
Claude SH  •  17 Martie 2020, 18:04

Cine? Man zis Schija, schelet ambulant, precum un baschetbalist NBA :)))

Vezi toate comentariile (3)
Comentează
Close