LIGA 1  ·  CSU CRAIOVA - FC VIITORUL 1-2

CSU CRAIOVA - FC VIITORUL 1-2 // VIDEO Derapaj în direct al lui Dumitru Dragomir: „Dacă în România poate să joace «Doncur» ăla înseamnă că fotbalul nostru a luat-o razna”

Sambata, 18 Mai

Dumitru Dragomir a vorbit la GSP Live despre victoria Viitorului din meciul cu CSU Craiova, scor 2-1, care trimite trupa lui Gică Hagi în cupele europene. Fostul șef al LPF a avut și o ieșire necontrolată la adresa fundașului Donkor de la Craiova.


„A fost un meci bunicel. Nu m-a impresionat mai nimic. La Craiova sunt doar 3-4 fotbaliști. Nu poți să faci fotbal de performanță fără bani. A făcut Hagi pentru că a crescut jucătorii acolo. E greu în altă parte fără bani.

Dacă în România poate să joace «Doncur» ăla înseamnă că fotbalul nostru a luat-o razna. Dar la Craiova e o treabă serioasă în conducere. Craiova o să scape de acești jucători slabi. Acum, cu un milion iei fotbaliști buni.

Eu, dacă aș fi președinte la Craiova, l-aș lăsa pe antrenorul ăsta (n.r. Corneliu Papură) sau pe Cârțu. Papură e antrenor bun, dar n-are cu cine. Dacă i se aduc 2-3 jucători, la anul va fi altceva. Vom avea 0 echipe în grupele cupelor europene”, a declarat Dragomir la GSP Live.

„Ianis se menajează pentru următorul transfer. Mai are un joc și s-a terminat. E un joc ușor cu Astra, că Astra e la pământ. Finala Cupei e doar așa să se joace. Cred că va câștiga Hagi, dar e posibil orice” Dumitru Dragomir

Vezi și:

VIDEO+FOTO Viitorul întoarce rezultatul pe „Oblemenco” și merge în Europa! Craiova stă la mâna lui Hagi

CFR Cluj, FCSB și Viitorul vor juca în Europa » Câte tururi au până în grupe și când intră în joc + ultima reprezentantă se decide la finala Cupei

Comentarii (11)

kaloogarele  •  19 Mai 2019, 20:09

are dreptate

Bodoni Andrei  •  19 Mai 2019, 15:55

Respectați justitia, omul este liber ,așa că tratati l cu respect...parerea lui Dragomir chiar contează...a fost omul parlamentar, etc

Bodoni Andrei  •  19 Mai 2019, 15:03

Nea Mitică să trăiești...ce mai faci domnule? Am ceva să ți spun personal...hai să ne întâlnim cumva...proorocul cu norocul sunt...piata Victoriei la girafa, când vrei dumneata.

Vezi toate comentariile (11)

Comentează

Agenda

Oră Competiție / Post TV
02:00 Fotbal, Copa America

Japonia - Chile

Eurosport
12:00 Tenis, WTA

Turneul din Mallorca

Digi 2, Digi 3
13:00 Tenis, ATP

Gerry Weber Open

Digi 4
13:30 Tenis, WTA

Turneul din Birmingham

Digi 2
18:50 Scrimă

Campionatul European: Dusseldorf

Eurosport
19:30 Fotbal, EURO 2019

România - Croaţia

TVR 1
22:00 Fotbal, EURO 2019

Anglia - Franţa

TVR 1
Program TV complet

U21