FOTBAL  »  Superliga  »  CSU CRAIOVA - FC VIITORUL 1-2

CSU CRAIOVA - FC VIITORUL 1-2 // VIDEO Derapaj în direct al lui Dumitru Dragomir: „Dacă în România poate să joace «Doncur» ăla înseamnă că fotbalul nostru a luat-o razna”

Articol de GSP - Publicat sambata, 18 mai 2019 22:55

Dumitru Dragomir a vorbit la GSP Live despre victoria Viitorului din meciul cu CSU Craiova, scor 2-1, care trimite trupa lui Gică Hagi în cupele europene. Fostul șef al LPF a avut și o ieșire necontrolată la adresa fundașului Donkor de la Craiova.


„A fost un meci bunicel. Nu m-a impresionat mai nimic. La Craiova sunt doar 3-4 fotbaliști. Nu poți să faci fotbal de performanță fără bani. A făcut Hagi pentru că a crescut jucătorii acolo. E greu în altă parte fără bani.

Dacă în România poate să joace «Doncur» ăla înseamnă că fotbalul nostru a luat-o razna. Dar la Craiova e o treabă serioasă în conducere. Craiova o să scape de acești jucători slabi. Acum, cu un milion iei fotbaliști buni.

Eu, dacă aș fi președinte la Craiova, l-aș lăsa pe antrenorul ăsta (n.r. Corneliu Papură) sau pe Cârțu. Papură e antrenor bun, dar n-are cu cine. Dacă i se aduc 2-3 jucători, la anul va fi altceva. Vom avea 0 echipe în grupele cupelor europene”, a declarat Dragomir la GSP Live.

„Ianis se menajează pentru următorul transfer. Mai are un joc și s-a terminat. E un joc ușor cu Astra, că Astra e la pământ. Finala Cupei e doar așa să se joace. Cred că va câștiga Hagi, dar e posibil orice” Dumitru Dragomir

Vezi și:

VIDEO+FOTO Viitorul întoarce rezultatul pe „Oblemenco” și merge în Europa! Craiova stă la mâna lui Hagi

CFR Cluj, FCSB și Viitorul vor juca în Europa » Câte tururi au până în grupe și când intră în joc + ultima reprezentantă se decide la finala Cupei

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (11)
kaloogarele
kaloogarele  •  19 Mai 2019, 20:09

are dreptate

433366400808613
Bodoni Andrei  •  19 Mai 2019, 15:55

Respectați justitia, omul este liber ,așa că tratati l cu respect...parerea lui Dragomir chiar contează...a fost omul parlamentar, etc

433366400808613
Bodoni Andrei  •  19 Mai 2019, 15:03

Nea Mitică să trăiești...ce mai faci domnule? Am ceva să ți spun personal...hai să ne întâlnim cumva...proorocul cu norocul sunt...piata Victoriei la girafa, când vrei dumneata.

Vezi toate comentariile (11)
Comentează