FOTBAL  »  Superliga  »  FC BOTOŞANI - FC BRAŞOV 2-1

VIDEO Descătuşaţi! » Botoşaniul a cîştigat un meci de şase puncte cu Braşov, scor 2-1

Stojkov exultă, Iacob e înmărmurit, Botoșaniul sărbătorește din nou // Foto: Ionuț Tabultoc (Botoșani)
Stojkov exultă, Iacob e înmărmurit, Botoșaniul sărbătorește din nou // Foto: Ionuț Tabultoc (Botoșani)

Articol de - Publicat luni, 03 martie 2014 00:00 / Actualizat luni, 03 martie 2014 01:17

Atacantul Aco Stojkov, care a trecut şi pe la juniorii lui Inter Milano, a adus prima victorie după 5 luni de pauză pentru moldoveni, într-un meci în care Andrei Cristea a marcat un gol şi-un autogol.

Lunile întregi fără succes şi teama de un nou eşec le-au anesteziat instinctele de fotbalişti celor de la Botoşani şi Braşov. Ieri la prînz, s-a început timid şi s-a continuat cam la fel, asta pînă cînd Andrei Cristea a încurcat porţile şi a deschis scorul pentru gazde, deviind nefericit centrarea lui Croitoru (18): 1-0!

VIDEO: Vezi AICI fazele meciului!

Apoi, partida s-a animat brusc, s-a jucat pe contre, iar Cristea a luat din nou prim-planul. A profitat de excelenta pasă "printre" a lui Mateiu şi a făcut 1-1 în minutul 40, scăpînd de reproşurile antrenorilor din pauză.

În partea secundă "stegarii" au părut ceva mai decişi să forţeze victoria, însă le-a lipsit inspiraţia în careul advers, în vreme ce amfitrionii au tot aruncat mingi în careul lui Iacob, doar-doar o ieşi ceva. Şi pînă la urmă le-a ieşit, chiar în prelungiri!

Portarul Braşovului a ieşit prost dintre buturi, n-a respins cum trebuie o minge relativ simplă, iar macedoneanul Stojkov şi-a făcut un cadou de vis. 2-1, Botoşaniul poate visa în continuare la salvare, în vreme ce Tîmpa se vede din ce în ce mai tare în ceaţă.

"Am jucat mai bine, merităm victoria, dar nu trebuie să ne culcăm pe-o ureche. Vom avea un retur de foc" ( Leo Grozavu, antrenor FC Botoşani)

"Am pierdut un meci de şase puncte, din păcate nu izbutim deloc să ne descurcăm cu echipele mici" (Cornel Ţălnar, antrenor FC Braşov)

607610-botosani-brasov-2-1.jpg

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
blaustein
blaustein  •  03 Martie 2014, 12:24

2 echipe pe care sincer as vrea sa le vad in continuare in Liga I. Sunt altii care ar merita mai mult sa pice. Iar sistemul cu 4 retrogradate mi se pare cam exagerat. Ar trebui doar 3 sa retrogradeze pt ca nu avem echipe bune care sa vina din Liga II. Ne pricopsim cu toate satele bagate in Liga I.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează