FOTBAL  »  Superliga  »  CFR - OŢELUL 0-1

VIDEO Deşert vişiniu » Campioana CFR a rămas fără victorie în 2013 după 0-1 cu Oţelul

Paraschiv a cîştigat duelul cu Sepsi.
Paraschiv a cîştigat duelul cu Sepsi.

Articol de GSP - Publicat duminica, 03 martie 2013 00:00 / Actualizat sambata, 02 martie 2013 23:57

Fără Grigoraş pe bancă, gălăţenii au dat lovitura aseară la Cluj.

Ambianţă dezolantă la duelul ultimelor două campioane. Puţină lume în tribune, puţine grade sub zero. Absenţa lui Cadu, suspendat 9 etape pentru că l-a desfigurat pe Milanov, s-a simţit din plin în defensiva clujenilor aseară. Veteranul Gabi Paraschiv a profitat de largheţea marcajului lui Rada şi a deschis repede scorul (7), finalizînd sub transversală centrarea de manual a lui Astafei.

VIDEO: Vezi AICI fazele meciului!

Prima ocazie la poarta lui Grahovac a venit din fază fixă. Ionuţ Rada, căpitan în premieră la CFR, a nimerit încheietura barelor dintr-o lovitură liberă de la 25 de metri (18).

"Aripile" Deac şi Maah şi-au încercat şansa, dar şuturile lor nu au avut tăria necesară pentru a-l bate pe Grahovac. Repriza s-a încheiat în corul de fluierături al spectatorilor clujeni, nemulţumiţi de prestaţia favoriţilor.

Nimic după pauză
La reluare, feroviarii au alergat după egalare. Atacurile lor s-au oprit însă mai mereu la 20 de metri distanţă de poarta oaspeţilor. Gălăţenii s-au apărat exact, cu mici scăpări pe final de meci, cînd Godemeche a trimis puţin alături. Francezul s-a înfuriat şi a luat roşu înainte de final, adîncind criza din jocul feroviarilor, care au rămas fără gustul victoriei în 2013.

"Mă bucur că Petre Grigoraş va prelua o echipă cu moral bun după această victorie. De luni, va fi prezent la antrenament" (Narcis Răducan, preşedinte Oţelul)

"S-a rezolvat totul, voi semna zilele acestea contractul. Sper să nu se supere Balaur pe mine pentru acest lucru" (Petre Grigoraş)

561609-cfr-otelul-0-1.jpg

ALTE ŞTIRI DE LA MECI:

Clujenii au avut penalty
În minutul 65 al meciului, feroviarii au solicitat o lovitură de la 11 metri pentru un henţ la Ljubinkovici. Weldon a vrut să trimită în centrul careului, dar mingea l-a lovit în mînă pe jucătorul Oţelului. Centralul Sebastian Colţescu nu a sancţionat infracţiunea spre nemulţumirea gazdelor care au protestat vehement. Faza s-a petrecut în apropierea tuşierului Sebastian Gheorghe, care a ţinut fanionul jos.

INBOX
- Pînă aseară trecuseră 314 zile de la ultima apariţie a lui Liviu Ganea în tricoul CFR-ului
- Petre Grigoraş a semnat în cele din urmă contractul cu Oţelul, iar de astăzi va conduce antrenamentele gălăţenilor. Tehnicianul nu a fost aseară la Cluj.

Dosar-ȘOC în Spania! Starul Barcelonei a dezinfectat camera, „de cei care nu-s musulmani”, apoi a vandalizat o vilă de lux, cu 7 dormitoare: perdele transformate în „hamuri și leagăne sexuale”! Tribunalul anunță: „Sunt 500 de poze la dosar”

Constantin Gâlcă, noul antrenor al Universității Craiova! Acord cu Mihai Rotaru


Comentarii (75)
cfrclujole
cfrclujole  •  08 Martie 2013, 15:17

Acum, CFR-ul are sansa de a promova juniori. Sa vedem cum se descurca la echipa mare!

elsopotyi
elsopotyi  •  06 Martie 2013, 14:31

Vad ca -decedatul -de la vaslui a inviat si joaca de rupe pamantul.asta e circul lui hizo-porunboiu, -frf-pf, arbitri si nationalisti.Norov ca ma uit la alte canpionate ca cel condus de mitica, sandu, jijiji,porunboiu i-mi provoaca greata.

mandpv964
mandpv964  •  05 Martie 2013, 16:43
Postat de soso59 pe 03 Martie 2013, 09:49

Cu suporteri putin CFR a luat Cupe si campionate, altii au asteptat peste 7 ani de zile. Daca faceti cum am spus "Daca tot ne jigniti ca suntem unguri (eu nu sunt dar stau la cativa km de Cluj), sa plecam din tara, ne faceti hortisti, desi nu suntem etc, atunci de ce sa nu faceti un campionat compus din Steaua, Dinamo, Rapid si din exterior, Astra si FC Vaslui" si astfel va veti umple de cupe si campionate, iar noi o sa ramanem aici in strainatate pentru voi, IN TRANSILVANIA, o regiune linistita si placuta in comparatie cu zona de sud, est si sud-est a Romaniei. Banatul l-ati executat, zona Oltenia la fel, de ce nu si Transilvania. Mai ramaneti cu moldova si o veti duce excelent! M

In strainatate sosulica ?Probabil ca tu, hungur ,te consideri in strainatateVad ca sunt cativa care transpira la citirea aberatiilor tale imaginandu-si ce bine era cand munceau ptr bozgorime si ptr mult prea educatii dar din plin profitorii nemti.Hai sictir.

Vezi toate comentariile (75)
Comentează