FOTBAL  »  Superliga  »  CSM POLI IAȘI

VIDEO Dezastru la un club din Liga 1! 13 jucători sunt forțați să renunțe la bani: "Trebuie făcut ceva!"

Articol de - Publicat duminica, 18 iunie 2017 14:17

Situația de la CSMS Iași este explozivă.

13 fotbaliști au fost anunțați să plece, însă mulți dintre ei nu au fost de acord până când nu-și vor recupera restanțele financiare. 

Azi, aceștia s-au prezentat la reunire, dar nu au fost băgați în seamă și au fost lăsați într-unul dintre vestiarele de la Stadionul Emil Alexandrescu, care arata în ultimul hal, conform pozelor trimise către GSP.

Conducerea vrea să scape de 13 fotbaliști! Prunea iese la atac

10 jucători mai au doar câteva zile de contract, iar 3 dintre ei sunt în ultimul an al înțelegerii. Cei 13 sunt următorii: Grahovac, Caparco, Voicu, Bosoi, Ciucă, Țigănașu, Bădic, V. Gheorghe, Ștefănescu, Sato, Mitici, Ciucur și Golubovici (ultimii 3 sunt în ultimul an).

Florin Prunea a ieșit din nou la atac / Ambrozie a răspuns:

"Dacă FRF, LPF și sindicatul nu intervin, înseamnă că acest Ambrozie e protejat, el fiind și ceva antrenor în cadrul FRF (a fost la U17 - feminin, n.r.). Ne merităm soarta, e inadmisibil ca un club să se comporte așa cu niște oameni care și-au făcut datoria pentru CSM Poli Iași. Această atitudine nu reprezintă întregul oraș, fiindcă acolo sunt oameni de mare calitate și doar atitudinea unor escroci care nu au nimic de a face cu fotbalul".,

"Nu îi forțează nimeni pe jucători să renunțe, din contră, i-am invitat pe toți luni dimineață la o discuție pentru a stabili cu fiecare în parte ce avem de făcut. Am înțeles că vicepreședintele Cristian Stărică, faptul că magazia care apare în imagine era ordonată foarte frumos, dar jucătorii au devastat-o special ca să facă pozele și să le publice. LA noi, vestiarele sunt în renovare și vrem ca până se întoarce echipa din cantonament să le avem refăcute. Dar toți jucătorii au avut condițiile necesare pentru a se pregăti. Eu am încetat colaborarea cu FRF, unde eram antrenor la U17 - feminin. Am lucrat la Poli Iași de la 7 până la 30 de ani. Sunt profesor am o reputație foarte bună în oraș. M-am pus mereu în slujba lui Poli. Dacă asta înseamnă a fi escroc, nu mai am de făcut niciun fel de comentariu" - Adrian Ambrozie

index2

index

Save

Save

Save

Save

Save

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (12)
749913671784643
Razvan Marcel  •  20 Iunie 2017, 01:29

Fiecare echipa face ce doreste,am inteles ca ia chemat sa negocieze rezilierea ,dar nici de aceea nu e vb,pt ca sunt 10 jucqtori care au terminat contractele.Au inceput sa le dea restantele si la revedere.

1198766430181192
Abigail Laslas  •  18 Iunie 2017, 20:30
Postat de para.para pe 18 Iunie 2017, 17:11

Echipa asta nu e cea care in urma cu cateva zile si-a tras super-ultra-bengos autocar? Daca n-au bani pentru jucatori, autocarul ala cum a ajuns la echipa, a cazut din cer? Sau e cadou de la gigi pentru urmatoarele 50 de meciuri directe?

da de ce n-ar fi Hagi, hatere, ca si aia fac blaturi? oule.

mediash
mediash  •  18 Iunie 2017, 19:38

Pe Ciuca cel mai probabil il ia Gaz Metan

Vezi toate comentariile (12)
Comentează
Close