FOTBAL  »  Superliga  »  CEAHLĂUL - CHIAJNA 3-0

VIDEO Dezastrul Stan » Chiajna a ajuns la a şasea înfrîngere la rînd, după 0-3 cu Ceahlăul

Articol de - Publicat duminica, 14 aprilie 2013 00:00 / Actualizat joi, 25 iulie 2013 19:11

Data de 13 trebuia să vină cu ghinion pentru cineva. După scor, 0-3, ai putea crede că echipa lui Ilie Stan a fost dominată de cifra 13, dar nu a fost aşa.

Chiajna nu mai joacă nimic şi ridică moralul oricărui adversar. Ilfovenii nu leagă mai mult de 3-4 pase, iar tehnica individuală este un element la fel de rar ca victoriile echipei din ultima vreme. Fotbaliştii ştiu doar să alerge, pierd multe mingi, iar indicaţiile de pe banca tehnică nu lămuresc nimic în joc. Jucătorii Chiajnei par să fi greşit sportul. Calităţile şi pregătirea îi recomandă, mai degrabă, pentru maraton.

Click aici pentru rezumatul VIDEO!

Într-un meci cu Ceahlăul, o contracandidată la evitarea retrogradării, ilfovenii s-au făcut de rîs. Concordia va avea un final infernal de sezon şi pare "condamnată" la retrogradare. Doar o minune ar face ca ilfovenii să evolueze şi de sezonul viitor în Liga 1.

"Am început de la 0-1. Am jucat prost. În această săptămînă vom analiza situaţia şi vom vedea ce e de făcut. Nu cred că se pune problema ca Ilie Stan să plece"
Petre Marin, manager sportiv Chiajna

567578-ceahlauul.jpg

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (3)
steaua1986forever
steaua1986forever  •  14 Aprilie 2013, 12:33
Postat de alpin pe 14 Aprilie 2013, 09:48

S-a dus baba cu colacii de la Chiajna! S-a mutat in Ghencea!!! Nu baba, ci regheBLATISTUL! Si nu cu colacii, ci cu pungutzele cu doping si legaturile cu Mafia pariurilor ilegale!!! Sic trasit "gloria" imundi.

Medicamente!! Mai bine ai scrie cum "campioana" (cea mai buna gluma a ultimilor 20 de ani) nu reuseste sa bata pe nimeni din .....decembrie 2012. Caz unic in LUME ca o "campioana en-titre" sa nu castige macar un meci timp de aproape 6 luni. Interesant, nu? Inca o dovada de cat de mult s-a furat anul trecut si in anii trecuti. Labine, eu zic sa te angajezi in alta parte.....in curand se termina si protectia politica si automat si banii stapanilor tai si atunci ce o sa mai faci?E greu fara bani... O sa pupi in sezuta din pasiune?

alpin
alpin  •  14 Aprilie 2013, 09:48

S-a dus baba cu colacii de la Chiajna! S-a mutat in Ghencea!!! Nu baba, ci regheBLATISTUL! Si nu cu colacii, ci cu pungutzele cu doping si legaturile cu Mafia pariurilor ilegale!!! Sic trasit "gloria" imundi.

celceeste
celceeste  •  14 Aprilie 2013, 09:26

pregatirea la munte :))

Vezi toate comentariile (3)
Comentează