FOTBAL  »  Superliga  »  TRANSFER

VIDEO Dezvăluiri de senzație ale lui Semeghin din perioada Dinamo: "M-a remarcat Sir Alex" ;) » Ofertă primită de la o finalistă de Liga Campionilor

Foto: Gazeta Sporturilor
Foto: Gazeta Sporturilor

Articol de GSP - Publicat vineri, 14 aprilie 2017 10:31

La 38 de ani, fostul dinamovist Dorin Semeghin a declarat că se gândește la retragere și dezvăluie ce ofertă a primit în 2003, pe vremea când evolua în Ștefan cel Mare.

În prezent, fundașul joacă în eșalonul secund, la Foresta Suceava.

"Mă bate gândul să îmi pun ghetele în cui, pentru că ați văzut ce probleme sunt la echipele de liga a doua. Nu sunt hotărât 100%. La Suceava mi s-a propus și postul de antrenor secund și postul de antrenor principal, acum vreo doi ani, dar nu am licența și nu mă încântă ideea să antrenez.

Când eram la Dinamo, prin 2003, am avut o ofertă foarte bună de la Bayer Leverkusen. Ei mi-au trimis oferta scrisă și nu mi-au dat drumul cei de la Dinamo. M-a chemat Borcea în birou și mi-a arătat oferta.

Au cerut o sumă mai mare și a căzut transferul. Nu am fost lăsat să plec, că poate aveam acum realizări mai mari. În schimb, sunt foarte mândru că am fost remarcat de Alex Ferguson la «dubla» cu Manchester United, din preliminariile Ligii Campionilor", a spus Semeghin, citat de TV Sport ro.

Bayer Leverkusen a fost finalista Ligii Campionilor, în sezonul 2001/2002, când a fost învinsă de Real Madrid la Glasgow, scor 1-2.

În sezonul 2004/2005 al Ligii Campionilor, "diavolii" au jucat cu Dinamo în turul trei preliminar. În meciul tuer de pe "Lia Manoliu", Dinamo a deschis scorul în minutul 9, prin autogolul lui Fortune. Giggs a egalat, iar Alistar a marcat în propria poartă (vezi AICI rezumatul VIDEO).

Meciul din Anglia nu a avut istoric. Cu o echipă din care au lipsit mulţi titulari, Manchester a cîştigat la pas, 3-0, şi a mers în grupele Ligii.

"Au fost diverse acuze cu alcoolul, dar nu mai pun gura pe alcool de aproape 9 ani. Se exagera foarte mult, pentru că nu am băut niciodată mult. Am greșit, am fost prins într-un anturaj prost. Făceau toți jucătorii ce faceam și eu, dar eu eram găsit țap ispășitor. Când am câștigat 2 ani la rând campionatul, nu a fost nicio problemă. Când eram pe locul 8, mi s-au spart toate în cap mie, am devenit «clientul» fanilor" Dorin Semeghin

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează