FOTBAL  »  Superliga  »  FCM TG. MUREŞ - GLORIA BISTRIŢA 2-0

VIDEO: Didi a anihilat Bistriţa cu o dublă » Armă mortală

Didi a marcat ieri primele două goluri pentru FCM Tg. Mureş, club la care a fost cedat în vară de CFR Foto: Lorand Vakarcs
Didi a marcat ieri primele două goluri pentru FCM Tg. Mureş, club la care a fost cedat în vară de CFR Foto: Lorand Vakarcs

Articol de GSP - Publicat duminica, 03 aprilie 2011 00:00 / Actualizat sambata, 02 aprilie 2011 23:17

Didi a marcat ieri de două ori, iar mureşenii mai au puţine emoţii legate de retrogradare

Bistriţa a scos Rapidul de pe şine, perforîndu-i de trei ori caroseria (3-2), dar la Tg. Mureş a venit astenică. Şi-a luat urgent o palmă: Zaharia a sărit peste o minge, trimisă de pe stînga de Szilagyi, fundaşii centrali au muşcat momeala şi Didi a trimis în plasă, de la 5 metri, 1-0 (18).

Scînteia trebuia să aprindă dinamita bistriţeană. Dar Cavalli, ucigaşul cu sînge rece de acum două săptămîni, a părut un copil schimbat, uitat singur în avanposturi. Iar Mureşul a profitat. Didi, cu capul din 9 metri, l-a bătut lejer pe Irimia, 2-0 (39). Centrase Vasilache, de la colţ, după ce portarul Bistriţei a scos cu greu de sub bară "ghiuleaua" lui Rus.

Şah din două mutări, la pauză Sabău pregătea mutarea finală: "Cine bate scapă de «B»". Mureşul a pus lacătul, dar şi-a lăsat, cu schimbul, cîte un om la uşă. Didi a fost la un pas de 3-0, apoi Ruiz a ratat din 4 metri (66)! Bistriţa a mizat, în asediu, pe artilerie. Şuturile de la distanţă au fost pradă uşoară pentru Balauru. Dincolo, Vasilache a ţintit bara, după ce a reluat de la 15 metri, cu capul, o centrare de pe stînga (82). Şi, cu 29 de puncte, FCM are tot mai puţine emoţii legate de retrogradare.

"Ne-am salvat de retrogradare în proporţie de 95 la sută. N-avem voie să pierdem această «finală»"
Ioan Ovidiu Sabău, antrenor FCM Tg. Mureş

Inbox
- În minutul 9, bistriţeanul Tudose a suferit o întindere şi a fost înlocuit de R. Mărginean. Dincolo, Zaharia s-a accidentat la braţ cu un minut înainte de pauză, fiind schimbat cu Ruiz.
- Sabău l-a lăsat pe bancă pe portarul titular, Şteţca, preferîndu-l între buturi pe Balauru, consacrat la fotbal în sală!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează