FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

VIDEO Dinamo a cerut la FRF ca la partidele cu porţi închise să intre doar femeile şi copiii! Va funcţiona la noi modelul Fener?

Dinamo a cerut la FRF ca la partidele cu porţi închise să intre doar femeile şi copiii
Dinamo a cerut la FRF ca la partidele cu porţi închise să intre doar femeile şi copiii

Articol de GSP - Publicat joi, 22 septembrie 2011 00:00 / Actualizat joi, 22 septembrie 2011 17:06

Clubul Dinamo a trimis azi, pe adresa FRF, o solicitare prin care cere ca la partidele de pe teren propriu cu Concordia Chiajna şi Braşov, ce urmează să se dispute în Ştefan cel Mare cu porţile închise, să aibă acces doar femeile şi copiii. Nicolae Badea doreşte să preia modelul Fenerbahce de combatere a huliganismului.

La partida de marţi, dintre Fenerbahce şi Manisaspor au asistat nu mai puţin de 41.663 de spectatori, publicul fiind format doar din femei şi copii! "Da, aşa e, am făcut această solicitare către LPF. Aşteptăm un răspuns zilele următoare", a declarat Nicolae Badea pentru GSP.RO.

Clubul Dinamo a primit 3 etape de suspendare şi o amendă de 50.000 de euro după ce, la partida cu Rapid, suporterii aflaţi în Peluza Cătălin Hîldan au aruncat cu torţe şi petarde pe teren şi în tribune. Fanii au fost evacuaţi, iar aproximativ 400 dintre ei au fost amendaţi, unii alegîndu-se şi cu dosare penale şi interzicerea pe orice arenă sportivă cel puţin un an.

Diseară, în Cupă, contra Luceafărului Oradea (21:15, Dolce Sport şi live text gsp.ro), "cîinii" îşi vor ispăşi prima etapă de suspendare.

Crezi că poate funcţiona şi în România "modelul Fener'?

VEZI MAI JOS IMAGINI INCREDIBILE DE LA MECIUL FENERBAHCE - MANISASPOR, SCOR 1-1, CU O ARENĂ PLINĂ DE FEMEI ŞI COPII

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (55)
supporter
supporter  •  22 Septembrie 2011, 21:17

Am ajuns sa ne comparam cu turcii? In UE nu e permisa discriminarea pe criterii de gen. Trebuie pedepsiti numai cei care gresesc, cum sa interzica unui intreg sex intrarea pe stadion. Apropo, mi-amintesc ca am fost acum vreo 10 ani la un meci al lui Dinamo si mi-aduc aminte foarte clar cum barbati, femei si copii cantau la unison "Laaa in-fi-niiiit! / M...-.. Ra-piiid!", asa ca s-o mai lase astia cu femeile si copiii, ca si aia au aceeasi educatie.

mieusa
mieusa  •  22 Septembrie 2011, 20:22

Grozava idee.

cr4zy_s0ul
cr4zy_s0ul  •  22 Septembrie 2011, 20:14

Lasa ca aveti voi negrese :)))))))

Vezi toate comentariile (55)
Comentează