FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

VIDEO Dinamo a plecat în cantonament » Eugen Neagoe despre relația cu Ioan Becali: „Într-un an și jumătate, am avut un singur jucător de-ai lui”

FOTO: Eduard Apostol +7   FOTO
FOTO: Eduard Apostol

Articol de - Publicat luni, 24 iunie 2019 16:10

Dinamo a plecat astăzi în Spania, la Marbella, acolo unde va efectua un cantonament în perioada 24 iunie - 4 iulie. Eugen Neagoe (51 de ani) vrea să facă pace cu suporterii și anunță noi mutări.

„Din păcate pentru jucători, chiar dacă mergem la Marbella, nu vor avea nicio zi liberă! Eu am planuri mărețe, vreau să ne pregătim cât se poate de bine, mai ales că este o perioadă scurtă de antrenamente. Sper să vină cât mai repede și jucătorii pe care ni-i dorim.

Nu este deloc ușor la Dinamo. Dar unde este ușor? Contează mult rezultatele. Atât timp cât ai rezultate, totul este în ordine. Eu pot să le promit fanilor dinamoviști că voi face tot ceea ce depinde de mine ca echipa să meargă în play-off.

Nu vreau să-i mint, să-i păcălesc, să vorbesc de titlu, de Champions League, mă cunoașteți, nu vreau să fac declarații de dragul de a le face! Vreau să fiu corect și voi face tot ceea ce depinde de mine ca Dinamo să meargă în play-off, apoi cu siguranță vom vrea și mai mult”, a declarat Eugen Neagoe pe aeroport.

Negocieri cu cinci jucători

Dinamo a perfectat deja patru transferuri în această vară, pe Florin Bejan, Alexandru Răuță, Andrei Sin și Cătălin Straton. Neagoe anunță noi mutări.

„Sincer, în acest moment, vorbim cu 5 jucători. Suntem foarte aproape să-i avem zilele viitoare la pregătire. Mi-aș fi dorit să-i avem mai devreme. Sunt jucători pe care mi-i doresc și sper să ajungă cât mai repede în cantonament. Vorbim de fotbaliști străini, unii poate cunoscuți, alții poate mai puțini cunoscuți. Dar fotbaliști de valoare.

Mă cunoașteți foarte bine. Eu într-un an și jumătate n-am avut un fotbalist impresariat de Giovanni Becali.

Era acolo unul impresariat de firma dumnealui, dar a plecat după o perioadă scurtă. E vorba de Patrick Petre. Eu lucrez cu toți impresarii, nu mă deranjează, cine are fotbaliști valoroși, discutăm cu cea mai mare plăcere, nu sunt partizanul nimănui. Îmi fac meseria corect, încerc cât mai bine cu putință. Pot greși și eu, ca orice om, fac erori alții mai mari ca mine”, a spus Neagoe.

„Eu sunt convins că va fi liniște cât vor fi rezultate. Ar fi foarte bine. Îmi doresc ca Dinamo să joace ofensiv, agresiv, să facă presing, să poată alerga o sută de minute, nu 90! Nu vreau să ne găsim alibiuri că e perioada scurtă de pregătire”

„Am discutat cu Mircea Rednic la telefon, e adevărat nu în această perioadă, îl respect, știe acest lucru, nu intru în alte discuții”

„Eu nu vreau să mint, nu sunt genul de om de a face declarații de dragul de a le face. N-o să ies niciodată să spun: «Sângele meu», «Toată viața mi-am dorit...», eu sunt corect de relația pe care vrem s-o avem. Doar rezultatele vor schimba opinia suporterilor despre echipă”Eugen Neagoe, antrenor Dinamo

 

VEZI ȘI:

Gigi Becali are un nou plan la FCSB! Cum vrea să rezolve principala problemă pe care o are Bogdan Andone

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (4)
dvd1
dvd1  •  24 Iunie 2019, 18:47

afara cu d-l Goe B-ul

jony1973
jony1973  •  24 Iunie 2019, 18:35

Eu zic ca ar fi bine sa-l încurajăm. Poate echipa va juca mai agresiv si mai ofensiv decat cu Rednic. Totusi jucam prea defensiv cu Rednic. Bine este posibil sa jucam la fel si cu Neagoe.

1017387414979881
Dragan Ionel  •  24 Iunie 2019, 17:41

Cum crede nea goe ca poate face performanta cu rauta, bejan, filip, serban, popa? Astia sunt, pe posturile lor, cei mai prosti din tara. Cei dati afara, Aliji, Mandanda, Gordon, Cristovao, fratii Jaadi, Papazoglou sunt zei fata pe prostalaii adusi sau mentinuti de prunea. Nu veti avea rezultate bune, nu veti avea suporterii aliati!

Vezi toate comentariile (4)
Comentează