FOTBAL  »  LIGA 1  »  RAPID - DINAMO 1-2

VIDEO / Dinamo învinge în Giuleşti, Coman cade pe cap şi se accidentează

Articol de GSP - Publicat sambata, 26 aprilie 2008 00:00Min 42 - Bratu inscrie din nou! Atacantul dinamovist fructifica o centrare excelenta a lui Adrian Cristea si Dinamo are 2-0 in Giulesti!

Min 14 - Bratu deschide scorul pentru Dinamo! Fostul atacant al Rapidului dejoaca pasul la offside facut de apararea giulesteana, il depaseste pe Dani Coman si reia din unghi pentru 0-1!

Min 42 - Bratu inscrie din nou! Atacantul dinamovist fructifica o centrare excelenta a lui Adrian Cristea si Dinamo are 2-0 in Giulesti!

Min 51 - Pierre Boya reduce din handicap! Atacantul camerumez reia in plasa o centrare excelenta trimisa din lovitura libera de nou intratul Emil Dica!

Min. 82 - Dani Coman cade pe cap după ce reţine un balon şi se loveşte grav.

Playtech: GENIAL! Ce face Ion Țiriac pentru Sorana Cîrstea, iubita fiului său. S-a aflat abia acum


Comentarii (87)
 •  01 Mai 2008, 16:01

ce plm aveti cu cama...sa va dau la muyen..lumeati beltita in falci

 •  28 Aprilie 2008, 12:04

DE CE IL DUREA CAPUL PE cOMAN?? DE OBICEI,VIDUL(loc gol),NU DOARE.SAU PE FRAIERUL ALA IL DUREA PROSTIA??? DE FAPT ACUM IMI EXPLIC DE CE TIPA TOTI rAPIDISTII,II DOARE PROSTIA PREA RAU SI TIPA. mai bine,ca poate nu mai merge la europene sa ne nenoroceasca

 •  27 Aprilie 2008, 18:55

"...cade pe cap..." Mdea, d-le gazetar, m-ai lasat fara suflare ! In ce extensie si unde avea capul Dani Coman in faza cu pricina ma rog, sub fund, sub brat ?...

Vezi toate comentariile (87)
Comentează