FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

VIDEO Dinamo: „Jordan Mustoe, contract reziliat!” » Impresarul jucătorului: „Nici vorbă. E bătaie de joc!”

Articol de GSP - Publicat marti, 26 martie 2019 11:08

Dinamo a anunțat oficial în această dimineață că i-ar fi reziliat contractul fundașului stânga englez Jordan Mustoe (28 de ani), însă impresarul acestuia, Laurette Nogo, a negat informația în direct la GSP LIVE.

„FC Dinamo București anunță prin intermediul site-ului oficial al clubului, www.fcdinamo.ro, încheierea raporturilor contractuale cu fundașul stânga englez Jordan Mustoe.

Transferat în urmă cu două luni la echipa din Ștefan cel Mare, Jordan Mustoe a jucat trei meciuri pentru Dinamo în Liga 1 Betano și a adunat 184 de minute în tricoul alb-roșu” e comunicatul de pe site-ul lui Dinamo.

Impresarul lui Mustoe neagă rezilierea

jordan mustoe impresar
Laurette Nogo și Jordan Mustoe

Laurette Nogo, impresarul lui Jordan Mustoe, a spus azi la GSP LIVE că formația din Ștefan cel Mare nu avea cum să-i rezilieze contractul jucătorului său pentru că acesta n-a vrut să semneze.

„Cei de la club i-au transmis jucătorului ca în această dimineață să vină cu mașina și cu echipamentul clubului pentru a le preda. A fost puțin mai cu forța. A existat o ceartă. Chiar mai devreme ni s-a comunicat că lui Jordan Mustoe i s-ar fi reziliat contractul, dar din câte știu eu nu se poate întâmpla asta dacă jucătorul nu semnează. Jordan n-a semnat niciun act.

În această dimineață i-am spus lui Jordan să meargă normal la antrenament, că n-am niciun act oficial cum că ar fi liber de contract. S-a prezentat la antrenament, dar domnul Rednic l-a anunțat că i-a fost reziliat contractul și că-l lasă să folosească sala de forță, dar de mâine să nu se mai prezinte la antrenament.

Acum sunt în drum spre București. Mâine dimineață voi vorbi cu dânșii. Ni s-a comunicat că se dorește rezilierea lui Jordan prin telefon, dar abia după ce s-a publicat peste tot în media. Mi se pare o lipsă de respect.

Condiția jucătorului pentru reziliere a fost achitarea unei sume de bani, dar cei de la Dinamo au închis orice legătură cu mine când au auzit asta. L-au chemat pe Jordan singur la birou pentru semnarea actelor, dar el a refuzat și a spus că nu se prezintă fără agent. Mi se pare o bătaie de joc!”, a declarat Nogo la GSP LIVE.

Citește și:

EXCLUSIV Pleacă Rednic de la Dinamo? Negoiță vrea să-i angajeze „paznic”, după transferurile haotice

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (16)
caminero
caminero  •  27 Martie 2019, 08:47
Postat de gerularupeimana pe 26 Martie 2019, 20:55

Daca ai dreptate ati pus-o, pleaca Montini in secunda doi.

Nici unul dintre ei nu mai poate juca la altă echipă pînă șa finele sezonului, mi se pare. Așa că montini, o să stea frumos, o să joace și o să dea goluri, și pe urmă la vară pleacă sigur dacă prinde un contract măcar în serie B.

gerularupeimana
gerularupeimana  •  26 Martie 2019, 20:55
Postat de dal93 pe 26 Martie 2019, 13:54

Contractele se pot rezilia unilateral, probabil este prevazuta o clauza acolo, pe la sfarsitul lui, pe ultima pagina. )))

Daca ai dreptate ati pus-o, pleaca Montini in secunda doi.

gerularupeimana
gerularupeimana  •  26 Martie 2019, 20:53

Un salut din vechea Troe, Mustoe! Intrebarea este ce ar fi zis marii dinamovisti daca Mustoe ar fi jucat excelent si ar fi dorit el rezilierea contractului. Sau daca de exemplu Montini ar declara ca este ca doreste sa rupa contractul cu Dinamo, ca a auzit ca e unul de-i zice ingerul luminii care-i da salariu de cinci ori mai mare.

Vezi toate comentariile (16)
Comentează