FOTBAL  »  Superliga  »  ACCIDENT

VIDEO Dorel Stoica a fost implicat într-un accident oribil! » A băut şi s-a răsturnat cu maşina

Articol de GSP - Publicat miercuri, 13 august 2014 00:00 / Actualizat miercuri, 13 august 2014 14:31

Dorel Stoica, fostul jucător al Stelei şi al lui Dinamo, s-a răsturnat aseară cu maşina pe centura Lugojului, după ce s-a urcat băut la volanul maşinii sale, un Audi Q7.

Aflat într-un sens giratoriu, fotbalistul lui CS Turnu Severin, n-a mai putut controla maşina şi a lovit parapeţii, după care s-a răsturnat pe marginea drumului, anunţă Adevărul.

VEZI VIDEO CU MAŞINA LOVITĂ

Aparatul etilotest a arătat o alcoolemie de 0,73 mg/l.

Dorel Stoica a refuzat însă să se supună recoltării probelor biologice şi s-a ales cu dosar penal pentru conducere sub influenţa băuturilor alcoolice, pentru vătămare din culpă şi refuzul de a se supune prelevării de probe biologice.

Stoica a jucat 7 partide în toate competiţiile pentru roş-albaştrii şi a înscris un singur gol, iar pentru Dinamo a evoluat în 14 meciuri în care a înscris de două ori.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (76)
fangigi
fangigi  •  13 August 2014, 23:31
Postat de inginerul. pe 13 August 2014, 21:32

In seara asta trebuie sa vezi o editie exploziva la antena 3 cu gadea, badea si valahul :)))) latrina 3 e aici ? :)))))))

:))))))))))))))

unico_biancorossi
unico_biancorossi  •  13 August 2014, 23:27

putea sa si moara, fraierul asta.

titelb
titelb  •  13 August 2014, 21:36
Postat de k-ras pe 13 August 2014, 18:25

Are dreptate,intr-o oarecare masura.Suma e corecta doar ca nu Anghelache a avut acces la ei ci noul numar 10 de la Rahova,Voiculescu:)))Erau banii Romaniei,care la vremea respectiva nu avea nici o datorie externa catre nimeni.....In nebunia lui,Ceasusecu,a facut si lucruri bune....

Dan Voiculescu era la CRESCENT care se ocupa de importuri si exporturi dubioase ca sa scape de controlul international in special cu tarile sub embargou iar de valuta se ocupa BRCE – BANCOREX unde unul din sefi era Stolojan. Valuta lui Ceausescu s-a papat prin devalizarea BANCOREX.Dupa 1990, functionarii BRCE – BANCOREX au sters urmele acestor conturi, distrugand intreaga arhiva. Securistii care aveau aceste conturi pe numele lor s-au lansat masiv in afaceri, tocmai pentru ca banii din aceste conturi le-au revenit. Aceasta este si una dintre explicatiile de ce un procent atat de mare de securisti au devenit marii oameni de afaceri post-decembristi

Vezi toate comentariile (76)
Comentează