FOTBAL  »  Superliga  »  CSU CRAIOVA - CFR CLUJ 0-1

VIDEO Echipă mare, club mic » Oficialii CFR Cluj se fac de râs, dar jucătorii tot mai respectă tradiția de succes a vișiniilor: 1-0 cu CS U Craiova

Articol de GSP - Publicat duminica, 28 februarie 2016 00:00

CFR se face de râs, cu 10 puncte pierdute din cauza datoriilor, dar jucătorii tot mai respectă tradiția de succes a vișiniilor.

CFR și-a inversat structura. După un deceniu de performanțe construite în jurul unui club foarte puternic, Clujul a ajuns să se mai bazeze doar pe jucători. "Echipa din spatele echipei" e dusă în spate de Petrucci, de Cristian și de ceilalți fotbaliști.

VIDEO: Vezi AICI fazele meciului!

Mercenari, în tradiția vișiniilor, dar angajați de data asta să salveze ei societatea. Generația Cadu alterna demonstrațiile de talent cu momentele în care influența cuplului Paszkany-Mureșan purta echipa în Champions League ca pe un covor zburător.

Staff-ul a pierdut între timp banii și influența. Și irosește la comisii punctele pe care le adună jucătorii pe teren. În loc de 37, câte a cîștigat, CFR mai are 27 în clasament, fiindcă șefii nu achită datoriile.

Soap opera

Conceicao își va conduce oamenii doar în play-out, degeaba arată atât de bine formula portughezului. Egal, victorie, victorie. Seria pe care au bifat-o ardelenii anul acesta a fost completată la Craiova cu golul lui Bud. Atacantul a mai jucat în Gruia.

Nu foarte demult, acum patru ani, dar a prins altă eră, cînd Clujul strivea campionatul pe teren și în afara lui. Bud însuși nu se mai află la nivelul din trecut.

Vârful s-a întors ca urmare a unei despărțiri de Milsami Orhei, o reziliere cu replici de telenovelă schimbate cu partenerul din atac, românul Surdu. "Cine pe cine a lucrat? Și de ce l-a dat Romică afară pe de la Milsami?" e subiectul pe care l-au produs în Moldova doi atacanți care au câștigat trofee în Liga 1.

Cadoul

CFR nu a mai produs spectacolul de la 2-2 cu Astra, a suportat presiunea Craiovei în majoritatea timpului. A rezistat grație mijlocului solid, cu excelentul cuplu Petrucci-Gomelt, și a beneficiat de noroc la singurul gol. Tocmai Bud a tras lozul. Vârful a marcat în urma unei faze greu de descris.

Un duel la cap pierdut de Cristian Lopez, mingea ricoșată la Vitor Bruno, șut al portughezului, încă un ricoșeu și gol dat de Bud din fața porții. Un traseu "random" cu Bruno implicat pe parcurs.

Nici un scouter nu l-ar remarca pe Vitor, acest "dwarf" din "Stăpânul inelelor", o extremă supraponderală cu randament mai bun decât imaginea de la prima vedere. Ca el e tot clubul. Echipa e mult mai bună decât îți arată clasamentul.

”Îi dedic familiei reușita, fiindcă mi-a fost aproape în perioada mai puțin grozavă prin care am trecut.”
Cristian Bud, atacant CFR

4 luni și două săptămâni trecuseră de la precedentul gol al lui Bud (30 de ani), marcat contra Olimpiei Bălți într-o victorie, 3-0 pentru Milsami Orhei, fostul său club

csu craiova cfr 0 1

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (2)
sakamoto
sakamoto  •  28 Februarie 2016, 10:16

Arbitrul rusandu, a fost cel mai slab de pe teren. Nota 7 acordata, dovedeste faptul, ca presa face parte activa, in sistemul ticalosit. Si nota 2 era prea mare, pt prestatia lamentabila, a subalternului coruptilor iorgu si briketa. Hai DNA, fa curatenie!

ovidiu_3003
ovidiu_3003  •  28 Februarie 2016, 09:44

...ce ne doare pe noi de o echipa impotenta financiar ...ea nu exista ...

Vezi toate comentariile (2)
Comentează