FOTBAL  »  Superliga  »  CONFLICT

VIDEO Edi Iordănescu l-a distrus pe Corneliu Papură: „E o plantă care crește la marginea mlaștinilor”

Articol de GSP - Publicat joi, 05 martie 2020 16:10

Edi Iordănescu (41 de ani), antrenorul lui Gaz Metan Mediaș, a lansat un atac dur la adresa lui Corneliu Papură (46), tehnicianul CS Universității Craiova. Reacția virulentă vine după ce olteanul îi numise clovni pe ardeleni, la finalul meciului direct, Craiova - Gaz Metan 2-1.

„În ceea ce priveşte poziţia omologului meu de la Craiova, aş prefera să nu-i răspund în mod direct şi am două motive pentru care fac asta. Unu, cred că este josnică declaraţia lui şi ar trebui să mă cobor la un nivel mult prea jos şi m-ar condamna educaţia.

Doi, cred că este un moment în care cineva trebuie să se autosesizeze şi să ia măsuri, pentru că astfel de derapaje nu fac cinste antrenorilor în general. Nu fac cinste unui reprezentant al unui club atât de frumos şi de mare. De ce spun că ar trebui să se sesizeze şi mă refer la comisii? Pentru că s-ar crea un precedent. Toţi ne mai enervăm, toţi mai scăpăm câte o vorbă, mai avem ieşiri sau gesturi pe care ulterior să le regretăm.

Trebuie cineva să se autosesizeze cineva, pentru că vorbim despre o recidivă. După meciul de la Craiova din campionatul regular, în condiţiile în care am pierdut jocul, eram supăraţi, eram cei neîndreptăţiţi, noi am fost decenţi, nu am comentat nimic, nu am adus atacuri către echipa gazdă. Pentru mine, a fost o surpriză ieşirea domnului Papură de la acel moment, am tratat-o ca pe o ieşire la nervi, sub presiune, fiind o miză foarte importantă”, a afirmat Iordănescu, potrivit TV Telekom Sport.

Edi Iordănescu: „Papura e o plantă flexibilă”

Ulterior, Iordănescu jr. l-a ironizat pe Papură, comparându-l cu o plantă, prin asocierea numelui. Antrenorul a făcut aluzie la faptul că tehnicianul craiovean ar fi marioneta lui Rotaru: 

„Lucrurile nu sunt ok, nu pentru că ai atacat o persoană. Măcar dacă mă ataca pe mine şi spuneam că are ceva personal cu mine, dar a atacat o bancă întreagă. Vorbim de mai mulţi oameni care erau pe acea bancă şi e lipsă mare de respect. Întâmplarea face că am fost şi colegi la licenţa PRO şi mă gândeam că poate atacul e redirecţionat către mine şi e dat cu mantă, am înţeles că îi place snooker-ul sau efectiv a fost o cădere nervoasă.

Totuşi, sunt şi lucruri pozitive care derivă din numele lui. Fac o paranteză şi sper să o trataţi ca pe o glumă. Papura e o plantă cu multe proprietaţi pozitive, chiar medicinale. Și e o plantă care nu e foarte pretenţioasă cu mediul lor de trai, creşte şi la marginea lacului, mlaştinilor şi e destul de flexibilă şi se duce în funcţie de direcţia vântului şi se adaptează foarte repede. Rămânem aşa cu impresia asta frumoasă despre planta papură şi nu despre poziţia omului Papură".

Ce a declarat Papură după Craiova - Gaz Metan 2-1

În opinia tehnicianului, cei de la Mediaș au avut o atitudine nepotrivită pe durata partidei: „Nu mă surprinde nimic la cei de la Mediaș, asta fac pe margine acolo... Circ total, nici la circ nu mi-au plăcut clovnii, darămite de cei de la Gaz Metan! Cum să ne ajute arbitrajul?! Dacă ajung clovnii să facă pe aici circ, e normal”.

VEZI ȘI:

Marcel Popescu îi atacă pe Marius Șumudică și Gheorghe Hagi: „Un personaj grobian și un precupeț care bârfește pe toată lumea”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (25)
111532340455383
Bica Radiera  •  06 Martie 2020, 10:57

esti tare in clanta. si vrei postul lui papura asta este clar. sint cconvins ca tu esti pe lista. dar se mai pot intimpla si alte minuni. eu nu cred o iota in tot ceea ce faci cind ai pe tatuca in spate. tatuca care a dat-o si pe politica compromitindu-se plus a cerut grad de general la modul abuziv si nedrept acordat atit lui cit si lui tiriac si nastase. sa nu mai spun de tiriac si nastase cu gradele lor aveau sa plece cu o zi inaintea de a incepe brambureala din 89 ca niste lasi. presa a relatat asta. au murit copii degeaba pentru lasitatea unor generali de carton. o rusine pentru uniforma militara ceea ce ar duce intr-o tara civilizata la degradarea lor totala. dar asta este o alta poveste. papura are un defect. nu stie sa zimbeasca si asta spune mult. nu are simtul umorului si nici scoala vorbelor. edi are acest lucru dar asta i-a adus si non performante ci doar un invirtit a doua obiecte intr-o caldare cu apa. lasa-ti fanteziile verbale si zi merci ca ai ajuns acolo. cu putina sansa jocul cu dinamo arata altcumva daca ar fi trebuit ciinilor victoria... pina atunci papura este la craiova tu la gaz. papura mai are o sansa sa faca ceva tu doar sa supravietuiesti pentru ca vei fi maciuca batailor. vei vedea.

dubluv
dubluv  •  06 Martie 2020, 09:57
Postat de Nicu Calinoiu pe 06 Martie 2020, 07:59

am 1 intrbare! poate sa-mi spuna si mie cnv : dc dinamo joaca la ora de play off cand ea se zbate in play aut? mrs frumos...

nu exista ora de play off si ora de play out

jabs
jabs  •  06 Martie 2020, 09:35

Clovnul in Oltenia se numeste pAPURA...restul sunt cuminte

Vezi toate comentariile (25)
Comentează