FOTBAL  »  Superliga  »  CORONA - CONCORDIA 2-2

VIDEO Egalul nimănui » Corona şi Chiajna au remizat la Braşov, scor 2-2

Articol de - Publicat marti, 04 martie 2014 00:00 / Actualizat luni, 03 martie 2014 23:29

Chiajna a remizat pe terenul Coronei după un meci spectaculos, cu răsturnări de tabelă.

Chiajna s-a dus la Braşov să spele ruşinea din dubla cu Steaua. Ba mai mult, antrenorul Ionuţ Chirilă îşi juca scaunul, după ce primarul Chiajnei, Mircea Minea, anunţase că un eşec sub Tîmpa îi va fi fatal tehnicianului Concordiei.

VIDEO: Vezi AICI fazele meciului!

Jocul ilfovenilor a arătat însă la fel de încîlcit, iar Leca şi Melinte au rămas aceiaşi stoperi nesiguri pe ei. Buş a profitat de nesincronizarea dintre cei doi şi a deschis scorul cu un şut din 16 metri în minutul 31. În finalul primei reprize, Wellington şi Purece şi-au încercat în zadar norocul de la distanţă.

La reluare, braşovenii se puteau desprinde, însă Neacşa, singur cu poarta goală, a preluat greşit şi şi-a bătut joc de o ocazie uriaşă (47). Apoi, terenul s-a înclinat. Mai întîi, Neluţ Roşu a egalat cu un şut frumos de la marginea careului (53), iar Purece l-a copiat în minutul 65, aducînd-o pe Chiajna în avantaj. Gazdele n-au dezarmat şi acelaşi Buş a mai punctat o dată, pentru 2-2, cu o lovitură frumoasă de cap.

Suficient ca emoţiile să continue pentru Chirilă, după ce Mulţescu şi Şumudică au fost deja contactaţi de oficialii Concordiei. De partea cealaltă, Corona a luat un punct prea puţin important în lupta pentru evitarea retrogradării.

"Sînt trist pentru că am făcut un meci bun şi am fi meritat să cîştigăm. Ne vom juca şansa pînă la final, sperăm să ne salvăm" (Sergiu Buş, atacant Corona)

607788-corona-chiajna-2-2.jpg

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (2)
esperales
esperales  •  04 Martie 2014, 13:28
Postat de cneius pe 04 Martie 2014, 11:59

Am deja o problema cu aceste "articole". Nu sint fan Concordia dar insistenta cu care tot afirmati ca se bate la retrogradare este aberanta!!! Mai uitati-va si pe clasament, din cind in cind!

Nu este de ajuns doar sa te uiti pe clasament si sa vezi pe ce loc e Chiajna...mai uita-te si la puncte...se afla la 5 puncte de retrogradare deci pe buna dreptate este catalogata ca fiind o echipa care poate sa retrogradeze.

cneius
cneius  •  04 Martie 2014, 11:59

Am deja o problema cu aceste "articole". Nu sint fan Concordia dar insistenta cu care tot afirmati ca se bate la retrogradare este aberanta!!! Mai uitati-va si pe clasament, din cind in cind!

Vezi toate comentariile (2)
Comentează