FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA - PARTIZAN 1-1

VIDEO El este atacantul dorit de Mirel Rădoi » Are 23 de ani şi este golgheter în Armenia

Articol de GSP - Publicat joi, 30 iulie 2015 14:20

Înaintea meciului cu Partizan, Gigi Becali a anunţat că Steaua va transfera doi jucători din Armenia, pe care i-a recomandat Mirel Rădoi.

"Cei doi jucători pe care îi vom aduce sînt din Armenia, parcă. Îi știe Rădoi", spunea Gigi Becali.

Unul dintre jucătorii aflaţi pe lista Stelei este Jean-Jacques Bougouhi, potrivit DigiSport.. Atacantul ivorian are 23 de ani şi o înălţime de 1.75 metri şi vine de la formaţia FC Shirak Gyumr, locul trei în ediţia trecută a campionatului din Armenia.

Bougouhi joacă în Aremenia din 2014 şi mai are contract pînă în 2016. În sezonul trecut marcat 20 de goluri şi a fost al doilea golgheter al campionatului, potrivit sursei citate.

300.000 €este cota lui Bougouhi potrivit transfermarkt.de

În acest debut de sezon, ivorianul a marcat de 3 ori în patru partide disputate în preliminariile Europa League.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (61)
sibelius
sibelius  •  30 Iulie 2015, 18:32
Postat de de_pe_tarnave pe 30 Iulie 2015, 17:13

Asta are voie si Wesley de la Trencin nu??

Poate asta are si cetatenie franceza(desi ma indoiesc).

thedronius
thedronius  •  30 Iulie 2015, 18:22

Bai eu nu mai inteleg nimic. Ivorianul asta joaca pe la nationala sau are pasaport UE? Ce sa mai intelegi din regulamentele astora? Sau alta intrebare: argentinianul Ramiro Costa achizitionat in aceasta vara de ASA, a prins vreun meci la nationala? Cine face legile astea bai frate... Deci daca are 18 ani si e piesa de jucator promitator din Guineea Ecuatoriala sau Burundi nu poti sa il iei pentru ca nu a jucat la nationala? Cat de tam pitzi suntem? Adica ce fel de afaceri stim noi sa facem? Gizaasss :|

adi_stelistul
adi_stelistul  •  30 Iulie 2015, 17:14

In titlu zice ca a fost golgeter, in articol e al doilea golgeter. Al doilea, adica rezerva golgeterului prim? Sau al doilea dupa catalog? :-)

Vezi toate comentariile (61)
Comentează