FOTBAL  »  Superliga  »  VASLUI - CEAHLĂUL 3-0

VIDEO Electroşoc » Vasluiul a zdrobit relevaţia campionatului: 3-0 cu Ceahlăul

Vasluienii au fost mai pragmatici și n-au iertat în fața porții adverse
Vasluienii au fost mai pragmatici și n-au iertat în fața porții adverse

Articol de - Publicat duminica, 01 decembrie 2013 00:00 / Actualizat sambata, 30 noiembrie 2013 22:42

Înainte de partidă, cele două echipe aveau nevoie de toate punctele puse în joc pentru a rămîne în lupta pentru locurile de Europa.

Meciul a început, practic, de la 1-0, pentru că la trei minute de la fluierul de start, Sălăgeanu a marcat din lovitură liberă. Acest lucru nu i-a dezarmat însă pe elevii lui Miriuţă, care au arătat un joc de calitate, Popadiuc, 55, ratatînd chiar egalarea în repriza a doua, cînd a lovit bara.

VIDEO: Vezi AICI fazele meciului!

Nemţenii au depus armele abia după golul lui Temwanjera, 73, cu capul din careul mic. Cu şase minute înainte de final, Antal a dat golul de 3-0 şi a închis tabela. După această victorie, Vasluiul urcă pe şase în clasament, la doar două puncte de ultimul loc calificabil în Europa League, ocupat în acest moment de Pandurii.

"Diferenţa au făcut-o jucătorii experimentaţi. Antal nu a ratat, Popadiuc, care are 18 ani, a lovit bara" (Vasile Miriuţă, antrenor Ceahlăul)

"Aveam nevoie de victorie, pentru că veneam după două jocuri de acasă pe care le-am terminat la egalitate" ( Liviu Ciobotariu, antrenor Vaslui)

597227-vaslui-ceahlaul-3-0.jpg

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (10)
dash.berlin
dash.berlin  •  05 Decembrie 2013, 17:40
Postat de alpin pe 01 Decembrie 2013, 10:42

Miriuta a fost implicat, impreuna cu regheBlat si Sebok, in scandalul meciurilor trucate, in Germania! Cand a venit in Romania, regheBlat a cerut 100.000 euro pentru "pungutze" miraculoase! Miriuta, cand a venit la Ceahlaul - scapata cu greu de retrogradare - a spus ca nu are nevoie de alti jucatori, ci doar de 100.000 euro pentru "vitamine" din Germania!!! Acum intelegi cum au ajuns retrogradabilii aia asa sus? Si inca n-ai vazut totul!

Iar vorbesti aiurea tacanitule?

hcos
hcos  •  02 Decembrie 2013, 07:44

la 1 0 s au descoperit in aparare si i a costat.Ar trebui clubul sa le ceara banii pe pungulite la cum au jucat.

dora
dora  •  01 Decembrie 2013, 20:33

un meci fara cartonase galbene...asta spune totul...

Vezi toate comentariile (10)
Comentează