FOTBAL  »  Superliga  »  FC BRAŞOV - GLORIA BISTRIŢA 4-1

VIDEO Enceanu Greuceanu » Braşovul a făcut show cu Bistriţa, 4-1. Enceanu a fost MVP-ul meciului

Enceanu (dreapta), la primele goluri în Liga 1
Enceanu (dreapta), la primele goluri în Liga 1

Articol de - Publicat vineri, 24 mai 2013 00:00 / Actualizat joi, 23 mai 2013 22:21

La fel ca-n basmele copilăriei, puştiul Braşovului a lovit iute cu o "dublă" şi a facilitat victoria gazdelor împotriva unei echipe asemănătoare unui balaur sleit de puteri.

Meciul de pe "Tineretului" a părut un turnir din poveste. O mînă de 500 de oameni s-a strîns pentru a asista la o execuţie aşteptată. Pe post de balaur bătrîn, rămas din timpuri străvechi şi victimă a sacrificiului, a fost Gloria. În rolul lui Prîslea, Rareş Enceanu: tînărul de 18 ani a adormit zmeul din doar două lovituri!

VIDEO: Vezi AICI fazele meciului!

Mai întîi, execuţie rafinată pe lîngă un Oghinciuc ezitant. Apoi, lovitura nimicitoare, care l-a transformat din mezin într-un veritabil Greuceanu: pasă de la Buga, finalizare puternică pe lîngă acelaşi portar bistriţean. Au fost singurele minute animate dintr-o repriză fără istoric.

După pauză, Buga a făcut 3-0 după o bîlbă marca Oghinciuc (56), Oltean a luat imediat "roşu", Radu a dat-o-n bară din penalty (63). Enceanu şi-a făcut ieşirea de erou, iar Machado şi Feher au mai bifat cîte un gol pentru fiecare tabără, 4-1. Scorul final al unui basm cu erou, dar fără poveste!

Penalty pe gratis
"Centralul" bucureştean Florin Miron a greşit grav la o fază în careul gazdelor. La scorul de 4-0, a acordat un penalty pentru un presupus henţ comis de Machado. Reluările TV au demonstrat că mingea l-a lovit pe fundaşul braşovean în cap! Bistriţeanul Feher a punctat, după ce colegul Radu ratase un penalty cu 20 de minute mai devreme.

INBOX.
- PUŞTIUL Roberto Hasnaş a devenit cel mai tînăr fotbalist din actuala ediţie a Ligii 1. Mijlocaşul a debutat la doar 15 ani în primul eşalon!
- FANII braşoveni au afişat un mesaj de susţinere la adresa patronului Stelei. Aceştia au agăţat un banner cu textul "Free Gigi".
- SERIE de coşmar pentru Gloria. După meciul de aseară, bistriţenii au bifat cea de-a zecea partidă consecutivă fără victorie. În plus, au marcat doar trei goluri în aceste jocuri!

572704-brasov-bistrita-4-1.jpg

„Ori te laşi tu ca antrenor, ori îl dai afară pe Săpunaru!” » Reacție dură la vederea incidentului dintre Lobonț și căpitanul Rapidului

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni


Comentarii (6)
markusol
markusol  •  24 Mai 2013, 13:06

arbitrul sau vreo ruda a lui a pariat pe gol marcat Bistrita, de asta a dat penalty-ul al doilea... Este interesant de urmarit...

paulo_ra
paulo_ra  •  24 Mai 2013, 11:08
Postat de mihaitanase pe 24 Mai 2013, 07:30

MAI COPILE CARE SCRII CRONICA NU TE MAI LUA DUPA COMENTARIUL TV DU-TE LA MECI SAU FACETI ECONOMIE LUI VOICULESCU?LA FAZA PENALTY-ULUI A FOST FAULT,MAI UITA-TE SI AI SA VEZI

Tu ori esti ruda cu baiatu ala care a albitrat ori nu ai treaba cu sportul. Centralul a fost penibil a si aratat ca a fost hent dar durerea cea mai mare nu e asta, unul din asistenti nu stia ca pasa in spate nu te poate gasi niciodata in offsaid (2 faze identice). Imi pare rau pentru Dumbrava care a marcat un gol perfect valabil dar un imbecil i-a refuzat bucuria unui tanar jucator caruia i-ar fi dat multa incredere acea reusita. Dar tu nu ai de unde sa stii "pt. ca de ce" la Steaua s-a albitrat si se albitreaza dupa alte reguli (vezi penalty-ul lui Costea din meciul cu Brasovul).

srbv
srbv  •  24 Mai 2013, 09:56
Postat de qpax pe 24 Mai 2013, 03:03

Brasov si Vaslui o sa termine inaintea lui Dinamo ... ce ziceti va bagati la un bet? ...:))

Îmi place cum gândeşti,vorba unui banc mai vechi...Daca joci şi iţi iese,te îmbogăţeşti!Vaslui,da,cu mare părere de rău ,stegarii nu au şanse,deşi ar merita.Oricum,fie-ţi gura aurită!

Vezi toate comentariile (6)
Comentează