FOTBAL  »  Superliga  »  GSP LIVE

VIDEO Episodul HALUCINANT cu Carlo Costly, povestit în detaliu la GSP Live: „Interlopul l-a scos în chiloți, în stradă, și i-a pus pistolul la tâmplă”

Articol de GSP - Publicat joi, 09 ianuarie 2020 11:26

Invitat în această dimineață la GSP Live, controversatul impresar Mugurel Ilisei a făcut o serie de dezvăluiri despre jucătorii pe care i-a adus în trecut în România. 

Ilisei a rememorat întâmplarea halucinantă care l-a avut în prim-plan pe hondurianul Carlo Costly, fost la FC Vaslui, acum în vârstă de 37 de ani. Jurnalistul Costin Ștucan a publicat informații despre acel scandal încă din 2017, pe GSP.ro. Azi, Ilisei a vorbit, în direct din studioul Gazetei, despre acel eveniment: 

VIDEO //  Ilisei, despre scandalul sexual de la Vaslui: „Costly a fugit din țară după ce i s-a pus pistolul la tâmplă”

„El vorbea cu prietena sau soția unui vestit interlop din Vaslui, poreclit «Grecu'». Exista un bar în Vaslui, avea un nume sud-american, iar acolo lucra respectiva femeie. Nu doar Costly, mai mulți jucători își făceau veacul pe acolo. Costly s-a «combinat» cu acea fată, iar «Grecu'» a aflat de relație. 

După un meci CFR Cluj - Vaslui, Costly s-a întors la Vaslui și s-a întâlnit cu prietena interlopului. În acea perioadă, «Grecu'» montase camere video pentru a-și supravegha prietena. Așa că s-a dus peste ei și i-a prins în fapt.  

L-a scos pe Costly în chiloți, în stradă, i-a pus pistolul la cap și i-a spus: «Până dimineața la ora 07:00, să dispari din România!». Ceea ce s-a și întâmplat. În acea noapte, Costly a luat taxiul până la București, s-a urcat în avion și a plecat la el în țară”, a spus Ilisei, în dialogul purtat cu moderatorul Costin Ștucan. 

„A doua zi, m-a sunat domnul Porumboiu, înnebunit: «Unde e Costly, unde e Costly?». Eu îl tot sunam, iar Costly îmi spunea: «România e periculoasă, nu mă mai întorc!». Atunci am aflat povestea cu acest interlop. Din acest motiv, el n-a mai vrut să se întoarcă la Vaslui” - Mugurel Ilisei

VIDEO Episodul HALUCINANT cu Carlo Costly, povestit în detaliu la GSP Live: „Interlopul l-a scos în chiloți, în stradă, și i-a pus pistolul la tâmplă”
  • Impresarul Mugurel Ilisei a adus în România nume precum Costly, Adailton sau Piovaccari

Carlo Costly a jucat la Vaslui în 2010, an în care a reușit 4 goluri în 10 partide în Liga 1. El a mai jucat de-a lungul carierei la Platense, Belchatow, Birmingham, Atlas, Houston Dynamo, Veria, Guizhou Zhinceng, Real Espana, Gaziantepsor, C.D. Olimpia și C.D. Marathón, club din Honduras la care evoluează în prezent. 

VIDEO Episodul HALUCINANT cu Carlo Costly, povestit în detaliu la GSP Live: „Interlopul l-a scos în chiloți, în stradă, și i-a pus pistolul la tâmplă”

Vezi și: 

VIDEO EXCLUSIV Detalii șocante din vestiar la un meci aranjat de Mircea Lucescu: „A intrat și ne-a zis că trebuie să dea gol Cami în minutul 1, ăla în minutul 10…”

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (12)
andrei.33
andrei.33  •  10 Ianuarie 2020, 15:41
Postat de adi_stelistul pe 09 Ianuarie 2020, 14:37

Hai ca-i tare asta. Deci baiatu' asta din Honduras constata ca Romania e periculoasa. Buna! Trebuia sa incerce acelasi lucru la el in Honduras sau oriunde in America Latina cu prietena vreunui interlop de pe acolo. Primea 10 secunde sa paraseasca tara, nu pana dimineata, si numaratoarea incepea de la 8...

El nu a spus nicăieri ca Romania e mai periculoasă decât Honduras, nici că în Honduras ar fi scăpat mai ușor cu o astfel de aventură. Comentariul tău e nul si neavenit.

ovasim
ovasim  •  10 Ianuarie 2020, 05:48

cititi si reciti articolul hateri agramati.ilisei nu avea de unde sti exact de ii era sotie sau prietena femeia aia dar in articol scrie exact ca grecu era interlop si nicidecum impresar.am scris pe fuga fara a da atentie detaliilor de scriere

ovasim
ovasim  •  10 Ianuarie 2020, 05:41
Postat de magura pe 09 Ianuarie 2020, 13:03

"El vorbea cu prietena sau soția unui vestit impresar din Vaslui, poreclit «Grecu'»"... Ups... daca avea si prietena... si sotie... l-ati bagat pe interlop in ***, poate nevinovat, saracu'... :)))))))))))))

era imprear sau interlop grecu ala vestit?hotaraste-te.mama mama cate capete luminate sub celebrul pod de langa gara

Vezi toate comentariile (12)
Comentează