FOTBAL  »  Superliga  »  CS SEVERIN - U CLUJ 1-1

VIDEO Eroic, pe ritmul Abba » Rămasă în 9 oameni, U Cluj a obţinut un egal pe terenul celor de la CS Severin

Abba (dreapta) era om de bază anul trecut, în
Abba (dreapta) era om de bază anul trecut, în "B"

Articol de - Publicat sambata, 18 august 2012 00:00 / Actualizat sambata, 18 august 2012 02:09

Ardelenii au scos o remiză, deşi au jucat aproape o oră cu doi oameni în minus. Oltenii de-abia au egalat, după o fază de flipper, prin golul lui Paul Abba, la primul meci în Liga 1.

Severinul încă mai caută prima victorie, n-a putut s-o obţină aseară nici cu doi oameni în plus din minutul 42! Cu chiu, cu vai, a luat un punct, după reuşita din final a lui Paul Abba, cînd mingea s-a lovit de vreo 6 fotbalişti, după tot atîtea tentative de şut la poartă a gazdelor. Nigerianul a punctat la prima sa apariţie în Liga 1! Pînă atunci, Clujul demonstrase de ce s-a transformat într-o echipă greu de învins. A gestionat cu calm deficitul de jucători de pe gazon, aceasta după ce Viorel Dinu a înscris, iar, o bijuterie de gol.

VIDEO: Vezi AICI fazele meciului!

Oltenii au ratat ocazii multe, mai ales în prima parte, una fiind monumentală: Moutinho (30) a trimis în bară din lovitură liberă, apoi Zaharia a tras, din cădere, tot în bară, iar Buleică n-a putut înscrie din cîţiva metri! În partea a doua, Severinul a presat, să scoată măcar un punct, ceea ce a reuşit, iar "şepcile roşii" s-au uitat cu obidă la "centralul" Colţescu, considerînd că le-a privat de 3 puncte, prin eliminările lui Gheorghe şi Alex.

"Nu ne mulţumeşte acest punct, avînd în vedere ocaziile şi faptul că am avut atît timp doi oameni în plus pe teren" (Ionel Gane, antrenor secund Severin)

"Am scos un punct eroic, dar maniera de arbitraj nu mi s-a părut corectă. Şi cum se poate ca un arbitru din Craiova să conducă un meci la Severin?!" (Cristian Dulca, antrenor U Cluj)

"Arbitrii români ar trebui să-şi caute altă meserie. Am vrea şi noi străini la meciurile Clujului, dar n-avem bani! Sînt totuşi fericită că U Cluj joacă fotbal" (Anamaria Prodan, manager U Cluj)

513951-caseta-severin-cluj.jpg

A uitat-o pe Ghenea? » Dimitrov are o nouă cucerire celebră: filmați pe străzile din Monte Carlo

„Dacă mănânci o lună de la penitenciar, dai colțul!” » Dănuț Lupu, despre condițiile de la Rahova: „Să mă ierte doamna Rodica, dar la Marriott era mai ieftin ...”


Comentarii (12)
sapcarosie
sapcarosie  •  20 August 2012, 13:34
Postat de doc888 pe 18 August 2012, 13:25

Voi va dati miejii din dodoasca cu traditie, cu umplem peluza, cu muschi pe creier... sau voi aveti sange in instalatie doar loco? lol. Noi, mai vorbim, insa voi SIGUR-SIGUR picati in B - dupa ce vinde Prodanca echipa. lol. Pa.

Pleaca amice si aruncati frustrariile nerealizarilor personale pe alta echipa ! SIGUR- SIGUR ...esti idiot.

ileana_iorgulescu
ileana_iorgulescu  •  18 August 2012, 15:26

sa plece Bondrea ca e depasit ca si fenomen juca 11 contra 9 cu 4 fundasi , normal ca din cei 4 nu avea cum sa lipseasca copilul de suflet A. DANDEA. ASTASI CAND O SA FIE ACCIDENTAT TOT TITULAR VA FII. COSIC,COSIC,COSIC,COSIC,COSIC,COSIC VELIJA MAISTORA

mihnea80
mihnea80  •  18 August 2012, 15:16
Postat de doc888 pe 18 August 2012, 13:25

Voi va dati miejii din dodoasca cu traditie, cu umplem peluza, cu muschi pe creier... sau voi aveti sange in instalatie doar loco? lol. Noi, mai vorbim, insa voi SIGUR-SIGUR picati in B - dupa ce vinde Prodanca echipa. lol. Pa.

si care-i problema daca picam in B? Am mai fost in B, am revenit. Viata merge inainte!

Vezi toate comentariile (12)
Comentează