FOTBAL  »  Superliga  »  GAZ METAN - ASA TG. MUREŞ 1-0

VIDEO Eroul de nicăieri » Cine e Liviu Băjenaru: dat afară de la Chiajna, nu apare pe nici un site de specialitate!

Liviu Băjenaru
Liviu Băjenaru

Articol de GSP - Publicat luni, 11 mai 2015 00:00

Dat afară de la Chiajna în iarnă pentru evoluțiile slabe, Băjenaru a semnat cu Gaz Metan în aprilie și a debutat aseară cu gol, reușită ce ar putea fi decisivă în lupta pentru titlu

Băjenaru a apărut surprinzător pe foaia de joc la meciul contra celor de la ASA. A fost pentru prima dată în acest retur cînd mijlocașul a fost reținut în lot la echipa medieșeană. Surpriza a fost cu atît mai mare cu cît jucătorul nu figurează pe nici un site de specialitate ca făcînd parte din lotul Mediașului! Nu apare nici măcar pe site-ul oficial al Gazului!

Click aici pentru VIDEO!

Dat afară de la Chiajna

În prima parte a campionatului, jucătorul de 32 de ani a evoluat la Chiajna, însă în iarnă a fost chemat la discuții de către conducere și i s-a propus rezilierea contractului, după ce evoluțiile acestuia au dezamăgit!

Liviu a acceptat și a ajuns accidentat în aprilie la Gaz Metan ca jucător liber de contract. Abia acum a reușit să se recupereze eciul cu trupa lui Liviu Ciobotariu.

Băjenaru a fost aruncat în luptă la pauză, înlocuindu-l pe Lexandro, și a dat lovitura în minutul 90, păstrînd cele trei puncte pe Municipal. Prin reușita sa, fotbalistul a ajutat-o și pe Steaua, fosta sa echipă, la care a evoluat un meci în 2011.

5 golurimarcase Băjenaru pînă ieri în cele 137 de meciuri jucate în Liga 1, ultima reușită fiind în 2011! Trei din cele 5 goluri au fost din penalty

PROGRAMUL CANDIDATELOR LA TITLU

16 mai ASA Tg. Mureş - Petrolul FC Braşov - Steaua
23 mai Astra - ASA Tg. Mureş Steaua - FC Botoşani
28 mai ASA Tg. Mureş - Oţelul CSMS Iaşi - Steaua

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (2)
cpt.ahab
cpt.ahab  •  11 Mai 2015, 13:06

Eroul golului lui Stancioiu! Sut aproape pe centrul portii, Stancioiu adormit in ghete!

1034665626561813
Andrei Lucian  •  11 Mai 2015, 10:51

A jucat la Steaua,cine e stelist stie ca a fost pe acolo si atunci era intr-o perioada foarte buna a carierei lui dar nu i s-au dat sanse.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează