FOTBAL  »  Superliga  »  LUPTA PENTRU PODIUM SE ASCUTE

VIDEO » Etapa Bucureştiului: Steaua, Rapid şi Dinamo avansează spre podium!

Maicon a salvat Steaua în Regie
Maicon a salvat Steaua în Regie

Articol de GSP - Publicat luni, 18 aprilie 2011 00:00 / Actualizat luni, 18 aprilie 2011 08:03

Echipele din Bucureşti au avut o etapă de graţie în runda cu numărul 27. Dacă Dinamo a salvat dramatic un punct pe terenul liderului Oţelul, Rapid a reuşit să răpună o echipă a Timişoarei neînvinsă pînă acum în campionat! Steaua şi-a apărat şi ea blazonul pe terenul Sportului, reuşind să ia 3 puncte norocoase graţie dublei lui Maicon, iar acest succes îi plasează excelent în clasament pe elevii lui Sorin Cîrţu, care încep să se gîndească din ce în ce mai serios la titlu.

Deşi echipele din capitală au bifat o etapă aproape perfectă, marea beneficiară a acestei runde ar putea fi FC Vaslui, echipa de pe locul 3. Dacă moldovenii vor învinge luni seară Gazul lui Pustai, Vasluiul s-ar apropia la doar 2 puncte de locul 1 şi un singur punct de poziţia secundă. Meciul dintre FC Vaslui şi Gaz Metan va fi transmis live Digisport, luni, de la ora 20:30.

CLASAMENT
1. Oţelul - 53 puncte
2. Poli Timişoara - 52 puncte
3. FC Vaslui - 48 de puncte (un meci mai puţin jucat)
4. Staeua - 46 puncte
5. Rapid - 45 puncte
6. Dinamo - 44 de puncte

Gaz Metan este pe locul 7, cu 40 de puncte, iar o înfrîngere în fieful Vasluiului i-ar scoate, cel puţin pentru moment, pe medieşeni din lupta pentru cupele europene. Astfel, bătălia pentru un loc în Europa League pare să se fi cristalizat, iar granzii bucureşteni Steaua, Rapid şi Dinamo sînt principalii actori ai acestei lupte. Prin urmare, ne aşteaptă un derby extrem de încins runda viitoare, între Steaua şi Dinamo, în urma căruia echipa învinsă ar putea pierde contactul cu plutonul fruntaş.

ETAPA VIITOARE
Astra - Rapid
Poli Timişoara - FCM Tg. Mureş
Gl. Bistriţa - Oţelul Galaţi
Steaua - Dinamo
CFR Cluj - FC Vaslui

Vezi mai jos golurile marcate în această etapă de echipele fruntaşe ale Ligii 1!

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (9)
pettry
pettry  •  18 Aprilie 2011, 12:39

mediasul este in cooperativa(nea horoba stie!)daca vreau acum cu 47/49 de pct scuipa seminte pe etapa bucurestenelor in drum spre podium dar azi vedem cu adevarat daca vor sau nu ,,europa''ca cine zice ca titlul nu trebuie dat anul asta asa este nu merita nimeni si mai ales blatisti din bucuresti iar steaua a pus capac cu sportul .Surpriza poate venii din cupa dar cred ca si brasovul si bistrita se multumesc doar cu liga I si totul este spectacol bine regizat cu marea bataie de joc ce este liga lui mitica.vedeti cum becali ne tot aduce aminte de bataile primite de la buzau si urziceni dar la pariuri se castiga bani buni sunt ,,baieti''care joaca pe bani buni meciurile astea oare ptr joaca???

hunter2oo5
hunter2oo5  •  18 Aprilie 2011, 12:07

Sa vedeti voi de nu termina Gazul in primele 5... Si dupa meciurile care au mai ramas, Otelul cam pare sa aiba cel mai usor program, asa ca o sa fie cam greu sa piarda titlul, dar mingea e rotunda.

jongreat
jongreat  •  18 Aprilie 2011, 12:03

În primul rând Sportul Studențesc e tot echipă bucureșteană și nu e în marș spre titlu. În al doilea rând, Dinamo cu egalul nu e în „marș” spre titlu. Deci articolul e prost.

Vezi toate comentariile (9)
Comentează