FOTBAL  »  Superliga  »  FC BOTOȘANI - FC VOLUNTARI 0-1

VIDEO Exasperant » Moldovenii s-au întrecut în ratări cu Voluntari și au pierdut meciul, 0-1

Asalturile
Asalturile "plăieșilor" s-au lovit de zidul defensiv al Voluntariului // Foto: Dan Hrițcu

Articol de - Publicat sambata, 19 noiembrie 2016 00:00

Cu Willie în frunte, moldovenii s-au întrecut aseară în ratări. Ilfovenii au urcat curajos până la porțile play-off-ului.

Două faze, atât, au creionat drumul victoriei Voluntariului, aseară. Mai întâi, chiar înainte de a se intra la pauză, Ivanovici a destabilizat toată banda dreaptă a apărării adverse, l-a trimis la culcare pe Burcă, Iliev a avut mâini șubrede, iar Adrian Bălan a împins balonul în poartă: 0-1!

VIDEO: Vezi AICI fazele meciului!

Apoi, în minutul 57, Dimitrov, mult mai activ pe faza ofensivă decât în apărare, l-a găsit excelent pe Willie în careul părăsit al ilfovenilor, doar că brazilianul, singur-singurel, a trimis cât a putut de tare, sus, mult peste poarta lui Balauru, care l-a speriat cu numele. Și cam asta a fost!

Fanii prelungirilor

Fiindcă restul au fost detalii, insignifiante. N-a mai contat că botoșănenii au pus presiune până la ultimul fluier. Elevii lui Florin Marin și Dinu Todoran au știut să absoarbă fiecare atac, chiar dacă defensiva Voluntariului a avut și șansă.

Schimbările lui Leo Grozavu au schimbat fața echipei, în special Golofca, doar că golul n-a picat, spre exasperarea antrenorului moldovenilor. Voluntariul a învins iar în prelungiri: cu Chiajna, în etapa precedentă, Cernat a înscris la ultima fază a meciului, acum, Bălan a mai adus o victorie după un gol reușit în prelungiri, dar în prima repriză. Și play-off-ul nu mai e o himeră.

"Golul marcat de mine a venit la țanc, iar adversarul nu și-a mai revenit. Noi sperăm la play-off, dar nu va fi un capăt de țară dacă nu vom ajunge acolo"
Adrian Bălan, atacant FC Voluntari

"Am avut ocazii, încă din start, însă golul primit ne-a debusolat. Poate ni se va întoarce norocul, chiar etapa viitoare, cu Steaua. Mergem să învingem la București"
Victoraș Astafei, atacant FC Botoșani

"Facem pași mici și corecți, muncim ca să scoatem maximum din fiecare meci. Dacă ni se va ivi ocazia de a ajunge în play-off, nu o vom elimina. Important e să nu primim gol, așa gândesc eu"
Florin Marin, antrenor FC Voluntari

5goluri în 15 meciuri a înscris Adrian Bălan pentru ilfoveni în acest campionat

botosani voluntari 0 1 caseta

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează